26 . 80

Dagentree Elysium met 20% korting

26 . 80

Elysium is een wellnessresort gelegen in Bleiswijk, tussen Rotterdam en Den Haag. Elysium staat bekend om haar wereldse inrichting. Waan u van tropische watervallen naar lagunes en neem een duik in het duizend-en-een-nacht zwembad. Bij Elysium vindt u een groot aantal sauna's, baden en andere wellnessfaciliteiten en kunt u ontspannen in de mooiste hamam van Nederland.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Dwaal van tropische watervallen ontspannen naar Arabische sferen in de Turkse Hamam en via de Finse kelosauna naar één van de restaurants. Met de meeste sauna’s, stoom- en zwembaden behoort dit resort tot de meest uitgebreide wellnessresorts van Nederland.

Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting met de sprookjesachtige lagune, de sfeervolle Marrakeshsauna met Arabische lampen en de Byzantijnse tuin met oriëntaalse lantarens geven het gevoel alsof je een dagje op vakantie bent.

Heb je zin in een dagje wellness bij Elysium maar ben je geen fan van bloot? Bezoek Elysium dan eens op badkledingdag! Bij wellnessresort Elysium is het elke maandag badkledingdag. Liever genieten van een Dagje Wellness maar dan alleen met vrouwen? Iedere laatste donderdag van de maand is het damesdag bij Elysium.  

Praktische informatie

Elysium
Kooilaan 1
2665 KR Bleiswijk

Openingstijden
Kijk voor meer informatie, actuele openingstijden en badkledingdagen op www.elysium.nl

Werkwijze en informatie

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies.
 

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 oktober 2018.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties. 

- Tickets zijn geldig voor de dagentree voor 1 persoon.

- Voor deze aanbieding geldt per dag een beperkte beschikbaarheid.

- Je dient online te reserveren.