26 . 80

Dagentree Veluwse Bron met 20% korting

26 . 80

De Veluwse Bron ligt aan een prachtig meer midden in de Veluwe, tussen Apeldoorn en Zwolle. Rust, ruimte en privacy staan bij de Veluwse Bron centraal. In het meest uitgestrekte wellnessresort van Nederland vind je een groot aantal sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Het wellnessresort ligt op een groot landgoed en biedt een enorme diversiteit aan sauna-en wellnessfaciliteiten. Het meer van de Veluwse Bron, dat hier en daar een diepte heeft van 10 meter, is het natuurlijk, rustgevende middelpunt van dit grote en veelzijdige wellnessresort met een gevarieerd aanbod aan sauna's, stoombaden, zwembaden, dompelbaden en whirlpools.

Een waar wellnessparadijs middenin de Veluwse natuur. Eigenlijk is één enkele dag ook niet genoeg om alles te proberen wat de Veluwse Bron te bieden heeft. Wil je liever in badkleding van de sauna's, baden en andere wellnessfaciliteiten genieten? Dat kan! 

Praktische informatie

Veluwse Bron
Viskweekweg 10
8166 KJ Emst

Openingstijden
Kijk op www.veluwsebron.nl voor de actuele openingstijden. Iedere maandag en laatste zondag van de maand is het badkledingdag bij de Veluwse Bron. 

Werkwijze en informatie

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 oktober 2018.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties. 

- Tickets zijn geldig voor de dagentree voor 1 persoon.

- Voor deze aanbieding geldt per dag een beperkte beschikbaarheid.

- Je dient online te reserveren.