30 . 00

Dagje Rijksmuseum

25.00 + 250 Air Miles
25.00 + 250 Air Miles
30 . 00

Nu tijdelijk bij Albert Heijn: 2 volwassenetickets voor het Rijksmuseum voor €30,- (of €25,- met 250 Air Miles) plus 50% korting op een familiegids naar keuze.

Kinderen tot en met 18 jaar hebben gratis toegang.

Ga op ontdekkingsreis kriskras door het museum en ontdek waarom Rembrandts Nachtwacht zo bijzonder is, bekijk de prachtige details in het poppenhuis van Petronella Oortman en vergeet niet de Japanse Tempelwachters te begroeten. Natuurlijk zijn ook de werken van Jan Steen, Frans Hals, Vincent van Gogh en Johannes Vermeer te zien.

Tip: een leuk dagje uit voor het hele gezin, kinderen tot en met 18 jaar mogen gratis mee, en je ontvangt 50% op een familiegids naar keuze.


Voor een bezoek aan het Rijksmuseum heeft ieder persoon een uniek ticket nodig. Met het aankopen van de actietickets ontvang je twee e-tickets in de mail.
Let op: kinderen t/m 18 jaar dienen ook het gratis ticket mee te nemen naar het Rijksmuseum, deze dien je hierboven aan te klikken en in het winkelmandje doen.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

In het Rijksmuseum vindt u de mooiste schatten en verhalen van 800 jaar Nederlandse kunst en geschiedenis in het Rijksmuseum. Meer dan 8.000 topstukken nemen u mee van de Middeleeuwen tot Mondriaan. En in de Eregalerij zijn de topstukken van de Nederlandse Gouden Eeuw te zien met meesterwerken van Rembrandt, Jan Steen, Frans Hals en Johannes Vermeer.

Ga met een van de familiegidsen op pad en leer in 45 minuten de antwoorden op de vragen door gesprekken, verhalen en spelletjes. De familiegids is een bijzonder, mooi en grappig doe-boek, om mee te kijken en te ontdekken. Voor families met kinderen van 8+. Op vertoon van het e-ticket krijgt u 50% korting op een familiegids naar keuze bij de informatiebalie in het museum.

Familiedag
Op 16 september 2018 is er een speciale Familiedag in het Rijksmuseum. Tijdens de Familiedag organiseert het Rijksmuseum allerlei gratis activiteiten voor kinderen, maar natuurlijk ook leuk voor ouders, grootouders en de rest van de familie. rijksmuseum.nl/familiedag. Wil je ook naar de familiedag? Koop dan hier je tickets.


Meer weten over de familieactiviteiten in het museum?
Kijk dan op rijksmuseum.nl/families.

Albert Heijn is trotse sponsor van het Rijksmuseum.

Praktische informatie

Rijksmuseum
Museumstraat 1
1071 XX Amsterdam

Telefoonnummer: +31 (0) 20 - 6747 000

Openingstijden
Alle dagen van het jaar van 9:00 tot 17:00 uur. Het museum is dus ook open tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag. Rijksmuseumtuin, Rijksshop en Café zijn zonder entreeticket te bezoeken van 9 tot 18 uur. Kijk voor meer informatie op www.rijksmuseum.nl

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je per e-mail de door jou bestelde tickets. Print alle e-tickets uit. Deze geven toegang tot het Rijksmuseum. Op vertoon van je e-tickets ontvang je 50% korting op een familiegids naar keuze.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 december 2018

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties

- Kinderen t/m 18 jaar hebben gratis toegang

- Op vertoon van je e-tickets ontvang je 50% korting op een familiegids naar keuze