25 . 00

De Tuinen van Appeltern (2 personen)

25 . 00

Welkom in De Tuinen van Appeltern. De ruim tweehonderd proeftuinen zijn een dorado voor iedereen die van tuinieren en groen houdt.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Tuinen voor het balkon, tuinen om je mooiste planten te kweken, je beelden te exposeren, lekker te loungen, vijvers voor je vissen. Alle informatie over beplanting, bestrating, aanleg en onderhoud is volop aanwezig. Deskundigen kunnen je gericht adviseren. Niet alleen fervente tuinliefhebbers kunnen goed terecht, maar voor de kinderen is ook in het park veel te beleven.

Een speciale Ontdekkingstocht houdt ze stevig bezig. Met een vlot naar je eigen eiland, over het kabouterpad lopen, in de speeltuin glijden, klauteren of spelen of een beetje verdwalen in het hagendoolhof. Jij genoeg tuininspiratie op gedaan? Reserveer een picknickmand en kies een mooi zitje in de zon. Het kan allemaal midden tussen de mooiste modeltuinen.

Het park is iedere dag geopend van 1 maart tot het laatste weekend van november van 10.00 uur tot 18.00 uur. In maart, oktober en november tot 17.00 uur.

Aantal personen:

Praktische informatie

De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2A
6629 AD Appeltern
 

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op www.appeltern.nl.

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit. Deze geeft toegang tot De Tuinen van Appeltern.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 december 2018.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties. 

- Tickets zijn geldig voor 2 personen.

- Tickets zijn inclusief koffie of thee.