21 . 00

DierenPark Amersfoort

21 . 00

DierenPark Amersfoort is dé dierentuin voor grote en kleine kinderen

Een kleine dierenfanaat thuis? Kom dan naar DierenPark Amersfoort waar je niet alleen langs, maar ook boven en tussen de dieren loopt.  

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Via de avontuurlijke Klim Alles-route kunnen kinderen klauteren boven beren, glijden langs hyena’s en opduiken tussen de leeuwen... Door het gebruik van het vele glas, zijn de dieren in dit park van wel heel dichtbij te bewonderen en de kleintjes kijken vanuit de buggy gewoon mee. Op het apeneiland loop je tussen de maki’s en in Snavelrijk vliegen de grote vogels je om de oren.

Alle echte waaghalzen kunnen op woensdagmiddag en in het weekend een vogelspin over hun hand laten kruipen tijdens Koele Knuffels. DierenPark Amersfoort ligt midden in het bos en is dé dierentuin voor iedereen die van buitenspelen, ravotten en dieren spotten houdt.

Vier generaties olifanten
DierenPark Amersfoort is de enige dierentuin in Nederland waar vier generaties olifanten samenwonen. Neem een kijkje in het Rijk der Reuzen en zie kleine Yunha en Thabo samen rond hollen en spelen met de rest van de olifantenfamilie. Lief!

Tip: In deze dierentuin is er iedere schoolvakantie een ander evenement voor de kinderen te beleven. Zo ga je mee op expeditie, ontdek je alles over de dierbewoners en neem je kijkjes achter de schermen. Stiekem ook erg leuk voor papa’s en mama’s.

Praktische informatie

DierenPark Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op www.dierenparkamersfoort.nl.

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit. Deze geeft toegang tot DierenPark Amersfoort.
 

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 december 2018. 

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

- Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.