50 . 00

Duikintroductie

50 . 00

Wil je ervaren hoe het is om onder water te ademen en gewichtloos rond te zweven? Je krijgt nu de kans om onder professionele begeleiding en op een ontspannen en veilige manier kennis te maken met de duiksport.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Voordat je het zwembad ingaat, krijg je eerst een presentatie in de instructiezaal. Hierin maak je kennis met de basistheorie van de duiksport en maken we je vertrouwd met de duikuitrusting. We blijven niet te lang boven water, want je wilt natuurlijk zo snel mogelijk gaan duiken. In het water gaan we stap voor stap een aantal oefeningen doen. Aan het eind van deze twee tot drie uur durende belevenis ben je in staat om geheel op eigen kracht in het zwembad ‘rond te duiken.’ Vergeet niet te lachen, want je duikintroductie is natuurlijk niet compleet zonder persoonlijke onderwaterfoto.
 

Duur: 2 tot 3 uur, waarvan 1 tot 1,5 uur duiken
 

Inclusief
- Instructeur
- Onderwaterfoto
- Huur van alle duikmaterialen
 

Niet vergeten
- Badkleding
- Handdoek 

Praktische informatie

Mogelijke locaties
Breda - Dwingeloo - Den Haag - Groningen - Hoogezand - Houten - Nijmegen - Rotterdam - Tilburg - Utrecht - Vinkeveen - Voorschoten / Leiderdorp - Winschoten - Zandvoort - Zeeland (diverse locaties) - Zuidbroek
 

Openingstijden
Voor openingtijden per locatie en andere actuele informatie kijk je op www.doenenco.nl.

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies. Je dient je reservering compleet te maken via de organisator Doen & Co.
 

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 december 2018.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

- De minimum leeftijd is 10 jaar. Raadpleeg bij lichamelijke klachten eerst je arts.