40 . 00

Efteling Jaarrond

Helaas, uitverkocht
40 . 00

Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling. Zweef tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en trek ten strijde tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Ga op reis met Jokie en Jet in Carnaval Festival en stort met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 in. En dwaal met de hele familie af in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie.

  • Het ticket jaarrond is eenmalig geldig van 1 februari 2019 t/m 2 februari 2020

 

Dit product wordt aangeboden door : Efteling

Omschrijving

Efteling, Wereld vol Wonderen 

Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling. Zweef tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en trek ten strijde tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Ga op reis met Jokie en Jet in Carnaval Festival en stort met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 in. En dwaal met de hele familie af in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie. Geniet samen nóg langer en kom sprookjesachtig overnachten in een van de hotels, vakantiewoningen of appartementen van de Efteling. 

De Efteling is dé ideale vakantiebestemming voor de hele familie! Koop je tickets met korting of boek een of meerdere sprookjesachtige overnachtingen op efteling.com. 

 

Praktische informatie

Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
 

+31 (0)416 53 77 77 

Kijk voor actuele openingstijden en drukteverwachting op: www.efteling.com/openingstijden  

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze:

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit. Deze geeft direct toegang tot de Efteling. 

Voorwaarden:

Ticket Jaarrond 

  • Dit ticket is eenmalig geldig voor één persoon (vanaf 4 jaar) op één dag in de periode van 1 februari 2019 t/m 2 februari 2020 (kinderen t/m 3 jaar gratis). 
  • Het ticket is niet geldig tijdens de avondopenstelling van het Oud en Nieuw evenement op 31 december 2019. 
  • Het ticket is strikt persoonlijk en is niet inwisselbaar voor geld, een ander ticket, een ticket geldig in een andere periode of anderszins inwisselbaar. 
  • Dit ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt. 
  • Met het betreden van het park gaat u akkoord met het parkreglement, terug te vinden op efteling.com 
  • Reeds gescande tickets zijn niet meer geldig. 
  • Op verzoek tonen. 
  • Kijk voor de actuele openingstijden en routebeschrijving op efteling.com