Golfpark de Turfvaert

25 . 00
Helaas, uitverkocht
25 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 december 2021
  • Reserveren is verplicht, telefonisch via 076-5968354
  • Let op: het aanbod verschilt per golfbaan. Zie 'Praktische informatie' voor meer informatie.

De Turfvaert is een 18 holes Inland Linkscourse

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

De Turfvaert is een 18 holes Inland Linkscourse, gebaseerd op de beroemde, klassieke Britse golfbanen, natuurlijk ingebed in de omgeving. De baan is vriendelijk voor de beginnende golfer en tegelijk uitdagend voor de geoefende speler. De Turfvaert is een 'nieuwe klassieker' en wil jou golf laten beleven zoals wij denken dat golf bedoeld is; rust, gezelligheid en gastvrijheid.

Kennismakingsmiddag (2 uur)
Een golfles is de ideale manier om kennis te maken met de golfsport. Bij ontvangst krijg je een kopje koffie of thee (To Go). Tijdens de kennismakingsles van 2 uur worden de basisonderdelen van de golfsport behandeld: putten, chippen en swingen. De groep bestaat uit minimaal 7 en maximaal 8 deelnemers. Neem telefonisch contact met ons om een reservering te maken op één van de kennismakingsmiddagen.

Dagkaart Par-3
Naast de 18-holes golfbaan beschikt De Turfvaert over uitgebreide oefenfaciliteiten waaronder zes oefenholes. Deze oefenholes hebben een lengte van 40-80 meter. Ideaal om te oefenen en je korte spel te verbeteren. Je ontvangt een halve golfset (putter, ijzer 5-7-9, sandwedge en een driver) en 22 driving-range ballen.

Praktische informatie

Verschillend aanbod per golfbaan
Het aanbod verschilt per golfbaan. Wil je gebruik maken van een kennismakingscursus golf, een dagkaart PAR-3 voor 2 personen of een 9-holes greenfee voor 1 persoon, maar staat deze variant niet tussen de mogelijkheden op deze pagina? Kijk dan op ah.nl/lekkersporten en zoek een alternatieve golfbaan waar de gewenste variant aangeboden wordt.

Golfpark de Turfvaert
Zwart Moerken 12
4891 TK Rijsbergen

Openingstijden
Kijk voor de openingstijden en meer informatie op www.deturfvaert.nl 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je per e-mail een e-ticket. Op dit e-ticket staat een instructie om jouw golfarrangement te reserveren, telefonisch via 076- 5968354. Neem zowel het e-ticket als een eventueel reserveringsbewijs dat je vanuit de golfbaan ontvangt mee naar het golfen.

Voorwaarden

- Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 december 2021

- Reserveren is verplicht, telefonisch via 076- 5968354

- Bij de Kennismakingscursus bestaat de groep uit minimaal 7 en maximaal 8 deelnemers. Bij onvoldoende aanmeldingen wordt contact met je opgenomen om aan te sluiten bij de volgende kennismakingsmiddag.

- De Dagkaart par-3 is inclusief huur van de golfset (putter, ijzer 5-7-9, sandwedge, een driver en 22 driving-range ballen)

- Een par-3 baan mag zonder ervaring gebruikt worden

- Let op: het aanbod verschilt per golfbaan. Zie 'Praktische informatie' voor meer informatie.

- Op basis van beschikbaarheid

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten 

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere kortingsacties en/of aanbiedingen