12 . 00

Het Noordbrabants Museum

12 . 00

Het Noordbrabants Museum is een eigentijds museum voor kunst, geschiedenis en cultuur van Noord-Brabant en de Zuidelijke Nederlanden. Het museum toont vernieuwende presentaties en een diversiteit aan tentoonstellingen met een (inter)nationale allure.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Van 3 juni t/m 15 oktober 2017 kunt u genieten van de tentoonstelling De jaren 80. Doemdenkers en positivo's: Doe Maar, de val van de Berlijnse Muur, PacMan en de kuif. Herbeleef alle hoogte- en dieptepunten op het gebied van politiek & maatschappij, innovatie & techniek, milieu & gezondheid, mode & muziek, film & tv en sport aan de hand van muziek- en TV-fragmenten en voorwerpen en gadgets uit de jaren 80.

Ook bekende Nederlanders delen hun persoonlijke herinneringen, zoals Yvonne van Gennip, René Mioch, Ernst Jansz en Milou van Rossum. Pronkstukken zijn de inhuldigingsjurk van prinses Beatrix, het ruimtevaartpak van Wubbo Ockels en het Gouden Kalf van Fons Rademakers.

Praktische informatie

Het Noordbrabants Museum
Verwersstraat 41
's-Hertogenbosch

Openingstijden
Kijk op www.hetnoordbrabantsmuseum.nl voor meer informatie en de actuele openingstijden.

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit. Deze geeft toegang tot het Noordbrabants Museum.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 01-01-2019.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

- Personen tot 18 jaar mogen gratis naar binnen.