15 . 00

Het Scheepvaartmuseum

15 . 00

Het Scheepvaartmuseum laat zien hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft bepaald. Op een prachtige locatie in Amsterdam vind je Het Scheepvaartmuseum. Hier is van alles te ontdekken over vijf eeuwen maritieme geschiedenis.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Stap aan boord van De Zeereis, waar je zelf een levensecht avontuur op zee beleeft. Het verhaal van de walvis laat kinderen vanaf 6 jaar zien hoe het beeld van de walvis door de eeuwen heen veranderde. Je leert over de walvisjacht en hoe die de walvis tot een bedreigde diersoort heeft gemaakt.

Sfeervolle objecttentoonstellingen zoals de Atlassen en de Navigatie-instrumenten tonen het beste uit een van de grootste maritieme collecties ter wereld. En vergeet niet het VOC-schip ‘Amsterdam’ te bezoeken. Hier kun je ervaren hoe het vroeger was op een VOC-schip. Lading hijsen, door het ruim kruipen, een kanon afschieten…en nog veel meer.

Praktische informatie

Het Scheepvaartmuseum
Kattenburgerplein 1
1018 KK Amsterdam

Openingstijden
Kijk op www.hetscheepvaartmuseum.nl voor de actuele openingstijden.

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit of laat het ticket op uw tablet of mobiel zien bij de kassa. Deze geeft toegang tot Het Scheepvaartmuseum.
 

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 december 2018.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

- Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen.