25.00
14 . 50

Kinderpretpark Julianatoren met korting

Helaas, uitverkocht
25.00
14 . 50

Beleef nu het leukste kinderpretpark van Nederland met korting!

Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!

Let op: Tickets zijn eenmalig geldig van 30 augustus t/m 27 oktober 2019

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Nieuwe attractie: ‘De Hoge Hoed’
Dit jaar opende Kinderpretpark Julianatoren een spectaculaire nieuwe attractie; de vrije-valtoren! Neem plaats in één van de 8 zitjes. Langzaam wordt je omhoog getakeld. Eenmaal boven blijft het bakje even hangen… Waarna het in een vrije val en draaiend om zijn as naar beneden stort! Whaaaahhh!!

Attracties
De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino’s Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en draai je mee in het Reuzenrad? En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Zwevende Piraat! Ahoi!

Voor de kleintjes…
Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee over de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard over de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel of vos door Kabouterwonderland. Of stap als een echte piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park!

Je favoriete TV-karakters
Ze zijn dagelijks op televisie te zien; Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. En in het pretpark zelf kun je ze op in levende lijve tegenkomen. Geef ze een dikke knuffel en maak een mooie foto met ze zodat je deze thuis aan iedereen kunt laten zien.

Elke dag show-time (nieuwe shows)!
Jul en Julia de Muis heten je samen met meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin elke ochtend met een vrolijke openingsshow van harte welkom op het plein voor de Julianatoren. Daarnaast zijn er gedurende de dag meerdere themashows te zien op verschillende podia. En ga je natuurlijk genieten van de nieuwe grote parkshow in het Jul & Julia Theater. Aan het einde van de dag bouwen de vier TV sterren nog één groot, swingend feest en sluiten ze een dag vol speelplezier af met een vrolijke show.

Praktische informatie

Contact en adresgegevens Julianatoren
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn
T.: 055 – 3575 115

Kijk voor meer informatie en openingstijden op julianatoren.nl

Werkwijze en voorwaarden

Voorwaarden
- Tickets zijn online te koop t/m 29 september 2019.
- Tickets zijn in de winkel te koop t/m 15 september.
- Tickets zijn eenmalig geldig t/m 27 oktober 2019.
- Tickets worden geactiveerd op de dag van bezoek, daarna vervalt de geldigheid.
- Kinderen t/m 1 jaar mogen gratis naar binnen. Voor personen vanaf 2 jaar geldt een vaste entreeprijs.
- Het ticket is niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen en/of elders verkregen entreebewijzen.
- Parkeren bij kinderpretpark Julianatoren is gratis.
- Het is niet mogelijk het ticket te annuleren na aankoop of het ticket in te wisselen voor geld, een ander ticket of anderszins.
- Ticket is geldig voor 1 persoon.
- De geldigheid van je e-ticket kan helaas niet (tegen bijbetaling) verlengd worden.