99.95
87 . 50

KNVB Voetbalkampen

99.95
87 . 50

Exclusief KNVB Voetbalkampen dagprogramma voor AH

Op 2 of 3 mei (in de meivakantie) is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor het exclusieve dagprogramma van de KNVB Voetbalkampen, in samenwerking met AH. Laat je kind een onvergetelijk voetbalavontuur beleven op de vernieuwde KNVB Campus in Zeist. Je zoon of dochter traint en leeft als een echte Oranje International en zal zijn of haar helden ook nog eens in levenden lijve ontmoeten!

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Exclusief bij Albert Heijn: één dag in de meivakantie deelnemen aan de KNVB Voetbalkampen op 2 of 3 mei 2019. Deze dag trappen we, op de heilige grond waar ook de Oranjeselecties trainen, rond 10.00 uur af met een intensieve training. Vanaf 12:00 uur is het tijd om te lunchen en is er een animatieprogramma, oftewel veel FUN, waarna de training wordt vervolgd.

Een 1-dagsarrangement op de KNVB Campus in Zeist staat garant voor veel voetbalkennis en -plezier, dus schrijf je snel in. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij want VOL = VOL.

Tijdens de KNVB Voetbalkampen leren kinderen op de velden in Zeist nóg beter te worden in hun spel, techniek, tactiek en balbehendigheid, waar hun teamgenoten ook van profiteren! Daarnaast spelen ze samen met leeftijdsgenoten die net zoveel van voetbal houden als zij. Door deel te nemen aan dit unieke trainingsprogramma met KNVB-trainers ontwikkelen zij zichzelf als voetballer en maken zij nieuwe vrienden en vriendinnen in hun vakantie.

Meer informatie over de KNVB Voetbalkampen vind je op www.knvbvoetbalkampen.nl.

Praktische informatie

Data
2 of 3 mei 2019

Locatie
de KNVB Campus in Zeist.

Minimale leeftijd
8 jaar (8-15 jaar)

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je een e-ticket met daarop uitgebreide instructies om jouw KNVB Voetbalkamp te reserveren. Na de reservering ontvang je een bevestiging van definitieve deelname en aanvullende informatie rechtstreeks van de KNVB Voetbalkampen. Hierna is geen restitutie meer mogelijk.


Voorwaarden

- Minimale leeftijd is 8 jaar (8-15 jaar)
- Om de kwaliteit van de kampen te waarborgen geldt het principe “vol = vol”. Dit betekent dat er maximaal 115 kinderen per dag kunnen deelnemen in de leeftijd tussen 8 en 15 jaar.
- Na reservering is restitutie niet meer mogelijk