17 . 50

Madurodam

Helaas, uitverkocht
17 . 50

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Kom langs! Stap in de schoenen van dj Armin van Buuren en mix zélf beats. Leren vliegen? Dat kan op Schiphol! En in de haven van Rotterdam kun je schepen met containers vullen.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Natuurlijk kun je ook buiten ravotten. Voor grote kinderen is er speeltuin de Waddenzee. De allerkleinsten kunnen terecht in de nijntje-speeltuin. In Madurodam is óók binnen veel te doen en te beleven. Zo komt in Het verhaal van George de geschiedenis van oorlogsheld George Maduro tot leven. In het Hof van Nederland ontdek je één van de belangrijkste momenten uit de Nederlandse geschiedenis. En in Zo Groot Is Oranje ontdek je hoe het Nederlands Elftal de internationale kampioenstitel veroverde in 1988 én voel je hoe het is om kampioen te worden.

De indoor familieattractie Nieuw Amsterdam vertelt het verhaal over de Nederlandse roots van New York. Ga terug in de tijd en beleef héél even de spanning van de 17e eeuw!

Praktische informatie

Madurodam
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag

Openingstijden
Kijk op www.madurodam.nl voor meer informatie en de actuele openingstijden.

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit. Deze geeft toegang tot Madurodam.


Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31-12-2019.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

- Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.