17.50
12 . 35

Madurodam Winterweken

17.50
12 . 35

Waar het kleine Nederland groot in is? Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties.


Met meer dan 60.000 lichtjes, kerstbomen, haardvuren en schaatsende Madurodammertjes verandert Madurodam tijdens de wintermaanden in magische sferen. Perfect voor een dagje uit voor jong en oud. 


Beleef Nederland in een heel ander licht van 27 t/m 30 december. VONK18 is een spectaculaire lichtshow met terugblik op het afgelopen jaar. Droom weg bij de kleine, grote en meest bijzondere momenten en laat je inspireren voor een prachtig 2019. Geniet van de magische uitstraling en warm je bij 1 van de vuurkorven op. Bezoek 1 van de 4 bijzondere avonden!


Nu bij Albert Heijn: een magische winter in Madurodam voor slechts €12,35!

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Natuurlijk kun je ook buiten ravotten. Voor grote kinderen is er speeltuin de Waddenzee. De allerkleinsten kunnen terecht in de nijntje-speeltuin. In Madurodam is óók binnen veel te doen en te beleven. Zo komt in Het verhaal van George de geschiedenis van oorlogsheld George Maduro tot leven. In het Hof van Nederland ontdek je één van de belangrijkste momenten uit de Nederlandse geschiedenis. En in Zo Groot Is Oranje ontdek je hoe het Nederlands Elftal de internationale kampioenstitel veroverde in 1988 én voel je hoe het is om kampioen te worden. 


De nieuwe indoor familieattractie Nieuw Amsterdam vertelt het verhaal over de Nederlandse roots van New York. Ga terug in de tijd en beleef héél even de spanning van de 17e eeuw!

Praktische informatie

Madurodam

George Maduroplein 1

2584 RZ Den Haag


Openingstijden

Kijk op www.madurodam.nl voor meer informatie en de actuele openingstijden.

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit. Deze geeft toegang tot Madurodam.


Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 6 januari 2019

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

- Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen.

- AH-tickets zijn ook geldig tijdens de speciale VONK avonden.