Maritiem Museum

14.00
9 . 80
Helaas, uitverkocht
14.00
9 . 80
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Ontdek de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers. Luister naar verhalen, bewonder topstukken uit onze vooraanstaande collectie of doe mee aan een van de vele activiteiten. Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland waar je op historische schepen en kranen beleeft hoe de wereldhaven Rotterdam op déze plek begon.

In de Offshore Experience ga je op zoek naar nieuwe energie op zee. Je ervaart zelf hoe helikopterpiloten, duikers en windmolenspecialisten hun spectaculaire werk in gevecht met de elementen weten te klaren. In de tentoonstelling ‘De Haven’ ga je koppie onder in het verhaal van de Rotterdamse haven, aan de hand van tientallen scheepsmodellen uit onze collectie! Bij ‘Maritieme Meesterwerken’ is zes eeuwen maritieme (schilder)kunst te zien uit zowel onze eigen collectie als die van museum Boijmans van Beuningen. Families kunnen samen, in de tentoonstelling ‘Zeemonsters’, ontdekken of zeemonsters echt bestaan en de aller kleinste kunnen zich uitleven in de kinder-doe-tentoonstelling ‘Professor Plons'. Een bezoek aan de Maritiem Museum Haven maakt dit museumbezoek compleet.
Extra info:
Tijdens de zomermaanden, van begin april t/m eind oktober, zijn iedere dag historische schepen in de Maritiem Museum Haven te bezoeken. In de winter zijn ze gesloten, maar de museumsteiger blijft altijd toegankelijk. Op de kade vind je het nieuwe Leuvepaviljoen waar de werkplaatsen van het museum te vinden zijn. Regelmatig worden hier ook demonstraties van oude ambachten gehouden.

Praktische informatie

Maritiem Museum
Leuvehaven 1
3011 EA Rotterdam

Openingstijden
Kijk voor de openingstijden en meer informatie op www.maritiemmuseum.nl

Coronamaatregelen
Kijk voor de huidige Coronamaatregelen op www.maritiemmuseum.nl/veiligheidsmaatregelen 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je een reserveringscode per e-mail. Reserveer je gewenste datum via museum2go.nl/museum/maritiem-museum-rotterdam. Print je tickets uit en neem deze mee naar het Maritiem Museum of toon het ticket vanaf je telefoon.

 
Voorwaarden
- Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 december 2021, op basis van beschikbaarheid
- Reserveren is verplicht via museum2go.nl/museum/maritiem-museum-rotterdam
- Niet inwisselbaar voor contanten
- Niet geldig i.c.m. andere acties
- Kinderen t/m 3 jaar krijgen gratis toegang