49.95
14 . 99

McAfee Total protection 5 apparaten

Helaas, uitverkocht
49.95
14 . 99

Premium antivirus- en privacybeveiliging voor je pc's, Macs, smartphones en tablets.

- Bescherm tot 5 apparaten
- 1 jaar bescherming
- Codes zijn te verzilveren tot 1 jaar na aankoop

Deze actie is te koop t/m 07-06-20

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

In deze tijd waarin veel mensen vanuit huis werken, en kinderen steeds meer gebruik maken van computers en tablets is de beveiliging van je apparaat zeer belangrijk.

Daarom heeft Albert Heijn nu samen met één van ’s werelds grootste cyber-security bedrijven, McAfee, een aanbieding voor jou.

Je kunt met McAfee Total Protection 1 jaar lang 5 apparaten beveiligen inclusief je smartphones.

Praktische informatie

McAfee Total Protection biedt onder meer de volgende bescherming:
Bekroonde antivirus - Beschermt tegen virussen en online bedreigingen met een combinatie van offline en online beveiliging vanuit de cloud.
Veiliger surfen - Geeft online gevaren zoals malware en phishing geen kans met veiligheidsclassificaties en blokkering van schadelijke sites.
Wachtwoordbeheer - Gebruik Password Manager om wachtwoorden op te slaan en automatisch aan te vullen, en zelfs om unieke wachtwoorden te genereren.
Bestandsversleuteling - Bescherm je gevoelige bestanden snel en eenvoudig met 256-bits bestandsversleuteling.
Pc-optimalisatie - Helpt pc's schoon en up-to-date te houden met gebruiksvriendelijke tools om onnodige bestanden te verwijderen en applicaties bij te werken.
100% virus vrij garantie - Als je computer toch een virus krijgt, wordt dit door een expert van McAfee voor je verwijderd of je krijgt je geld terug*.

*Om in aanmerking te komen voor de Virusbeschermingsbelofte moet je actief aangemeld zijn voor de automatische verlengingsservice en een product geïnstalleerd hebben dat in aanmerking komt. Als we een virus niet kunnen verwijderen van een apparaat waarvoor we ondersteuning bieden (zie de systeemvereisten voor de Virusbeschermingsbelofte), betalen we voor de huidige termijn van uw abonnement het werkelijke bedrag terug dat je hebt betaald voor het product dat in aanmerking komt, of de waarde van het product dat in aanmerking komt als het onderdeel was van een bundel (zie servicevoorwaarden voor meer informatie), zonder eventuele kortingen, restituties, verzend- of verwerkingskosten of btw. De restitutie geldt niet voor schade of verlies veroorzaakt door een virus. We raden je ten sterkste aan om altijd een back-up van uw gegevens te maken om gegevensverlies te voorkomen. Raadpleeg onze servicevoorwaarden voor meer informatie: mcafee.com/pledge.

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze product installeren
- Na bestelling en betaling ontvang je een e-mail met daarin een activatiecode.
- Vul de vouchercode in op Touch.activate-code.com.
- Na het invullen van de code verschijnt er een nieuwe code van 25 tekens.
- Om de security software te installeren, klik op de link en voer de code van 25 tekens in om de installatie van het McAfee-product op www.mcafee.com/activate te voltooien. 

Voorwaarden
- Codes zijn te verzilveren tot 1 jaar na aankoop.
- Het abonnement stopt automatisch na 1 jaar, tenzij je bij het activeren kiest voor 'automatische verlenging'.
- Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.
- Het huidige contract verlengen is alleen mogelijk wanneer je exact hetzelfde product hebt (Total Protection 5). Indien je een ander product hebt, moet de installatie opnieuw gebeuren.