22 . 50

Musée Grévin

22 . 50

Ontmoet meer dan 200 beroemdheden in adembenemende decors! Zin in een tête-à-tête met Louis XIV, Mozart of Jean Reno? Fan van Ronaldo? Gecharmeerd door Ryan Gosling of gefascineerd door de volslanke Marilyn Monroe? Ontmoet ze allemaal tijdens een verrassend bezoek middenin bijzonder gethematiseerde decors! In Musée Grévin, unieke en niet te missen locatie in het centrum van Parijs, krijgt u de kans naast meer dan 200 beroemdheden van alle tijden te poseren!

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Zin in een tête-à-tête met Louis XIV, Mozart of Jean Reno? Fan van Ronaldo? Gecharmeerd door Ryan Gosling of gefascineerd door de volslanke Marilyn Monroe? Ontmoet ze allemaal tijdens een verrassend bezoek middenin bijzonder gethematiseerde decors! In Musée Grévin, unieke en niet te missen locatie in het centrum van Parijs, krijgt u de kans naast meer dan 200 beroemdheden van alle tijden te poseren!

Geniet van een fantastische ervaring, samen met vrienden of familie en kom dichter bij historische figuren, sportlegendes, politieke beroemdheden of cinemasterren. Wist u dat het maken van een wassen beeld meer dan 6 maanden werk vergt en een beroep doet op meer dan 15 artiesten (beeldhouwers, prothesemakers, schilders, kappers ,…)? Kom de gebruikte technieken en onze beroepsgeheimen ontdekken in ons atelier. 

Praktische informatie

Musée Grévin
10 Boulevard Montmartre
75009 Parijs
Frankrijk
 

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden, meer informatie en de parkvoorwaarden op www.grevin-paris.com/en.

Werkwijze en voorwaarden

Voorwaarden

  • Tickets dienen ingeruild te worden aan de individuele kassa's van Musée Grévin
  • Tickets zijn geldig tot en met 31/12/2018
  • Tickets kunnen niet doorverkocht, ingeruild of terugbetaald worden.