14 . 00

Museum Volkenkunde

14 . 00

Ben jij avontuurlijk en wil je op ontdekkingstocht naar andere culturen? Kom dan naar Museum Volkenkunde in Leiden en ontdek de wereld in een dag! 

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Reis mee naar Afrika, Azië, China, Indonesië, Japan, Korea, Amerika, de Noordpoolgebieden en Oceanië. Verwonder je over de magische voorwerpen, schitterende sieraden en wereldberoemde topstukken zoals de Japanse Boeddha’s. Museum Volkenkunde is een museum over mensen, gevestigd in een monumentaal gebouw aan de Singel, op vijf minuten loopafstand van station Leiden-Centraal. Bezoekers bereiken het museum via de tuin, waarin de metershoge totempaal hen welkom heet.

Het museum presenteert regelmatig wisselende exposities en toont in de vaste tentoonstelling objecten uit acht cultuurgebieden. Voorwerpen die stuk voor stuk een menselijk verhaal vertellen. Verhalen over universele menselijke thema’s zoals rouwen, vieren, versieren, bidden of vechten. Ze maken nieuwsgierig naar de enorme culturele diversiteit die de wereld rijk is. Van Oceanië tot de Noordpoolgebieden, van Geisha tot de Boeddha en van Mekka tot Leiden. In Museum Volkenkunde ontdek je dat we op de verschillen na, allemaal hetzelfde zijn: mens.  

Praktische Informatie

Museum Volkenkunde
Steenstraat 1
2312 BS, Leiden 

Kijk op www.volkenkunde.nl voor de actuele openingstijden.

Werkwijze en Voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je per e-mail het door jou bestelde e-ticket. Print dit e-ticket uit en neem deze mee.

Voorwaarden

- De barcode niet vouwen of beschadigen. Toegang kan hierdoor geweigerd worden.
- Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen.
- Het e-ticket is geldig t/m 31 december 2018.