6 . 00

Natuurmuseum Fryslan

Helaas, uitverkocht
6 . 00

In het Natuurmuseum Fryslân ga je op avontuur in de natuur. Bekijk de schatten die kapitein Severein verzamelde op zijn reizen rond de wereld. Voel je Klein Duimpje naast de enorme kaken van de blauwe vinvis. En kijk hoe de preparateur een ransuil of torenvalk opzet in het Open Atelier. Voor de allerkleinsten is er de Draak Li-Ming die op de zolder van het museum woont.  

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Het thema van het museum is de natuur van Fryslân. Vier verdiepingen vol informatie, bijzondere dieren en planten, opdrachten, proefjes, spelletjes en andere verrassingen nodigen uit om ontdekt te worden. Zelf doen en beleven staan centraal en maken dit museum tot het natuurleukste van Nederland!

In Darwin’s Zolder maken bezoekers kennis met de evolutietheorie. Darwin staat centraal, maar ook zijn voorgangers komen aan bod en de gevaren die aan een ruime interpretatie van de theorie kleven. En hoe zou de evolutie in de toekomst verder kunnen gaan?

Het Natuurmuseum Fryslân is in 2018 door de Museuminspecteurs uitgeroepen tot ‘Beste Kidsproof museum van Friesland’.

Praktische informatie

Natuurmuseum Fryslân
Schoenmakersperk 2
8911 EM Leeuwarden

Openingstijden
Kijk op www.natuurmuseumfryslan.nl voor de actuele openingstijden.

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit. Deze geeft toegang tot Natuurmuseum Fryslân.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31-12-2019.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

- Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen.