25 . 00

Natuurtocht Veluwe met gids (3 personen)

25 . 00

Oog in oog staan met een wild zwijn of een roedel herten driftig voorbij horen dreunen, het zijn ervaringen die je nooit meer vergeet!

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Oké, het zijn buitenkansjes, maar waarom zou het jou niet overkomen op de Veluwse bos- en heiwandeling? De kans is niet gering in dit grootste stuk aaneengesloten natuur van Nederland. Je kunt altijd hun sporen ontdekken op het bospad voor je. Wild is vroeg actief dus begint deze wandeling met natuurgids in de ochtend. En het hele jaar door is er veel te zien, zeker als een deskundige gids je erop wijst.
 

Ook kleine planten en dieren kunnen verrassend fraai van vorm en kleur zijn! Je wordt prettig gegidst over een traject van ongeveer 8 kilometer. Naast info over de natuur hoor je ook de geschiedenis van het landschap. Met alle stops onderweg ben je de ochtend wel zoet. Vergeet je verrekijker niet, daarmee haal je schuwe reeën dichtbij!
 

Duur: 2 tot 3 uur (ongeveer 8 km)
Aantal personen: 3
 

Bijzonderheden
De wandeltocht wordt geleid door een natuurgids. De duur en aantal kilometers hangt af van het tempo van de deelnemers. Bij onvoldoende deelnemers ontvang je een voorstel voor een andere datum.
 

Niet vergeten
- Stevige wandelschoenen
- Eventueel een (regen)jas
- Verrekijker / fototoestel
- Iets te drinken

Praktische informatie

Natuurtocht Veluwe met Gids
De Veluwe, Nunspeet (Gelderland)
 

Vertrektijden
Kijk voor meer informatie en mogelijke vertrektijden op www.naturesgift.nl.

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies.

Voorwaarden
-
Tickets zijn te verzilveren t/m 31 december 2018.
- Na bestelling dien je de gewenste datum te reserveren met de organisator.
- Tickets zijn geldig voor 3 personen.