50 . 00

Paragliding boven de natuur

Helaas, uitverkocht
50 . 00

Altijd al eens willen paragliden zonder lange voorbereiding? Of dat je naar de andere kant van de wereld moet? Kom naar Sterksel en vlieg met ons mee! 

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Je maakt samen met een ervaren KNVvL gebrevetteerde instructeur/tandempiloot een sensationele duovlucht. Na een instructie is een paar passen bij start en landing alles wat nodig is om de lucht in te gaan. Tijdens de vlucht mag je meestal ook zelf sturen (wanneer je dat wilt en als de veiligheid dat toelaat). Je kunt natuurlijk ook gewoon zorgeloos genieten van het unieke uitzicht en de ultieme vrijheid.
 

Vanuit de lucht heb je een prachtig uitzicht op bijvoorbeeld de Lek en de Merwede en bij goed zicht ligt de Randstad aan je voeten. Afhankelijk van het weer blijf je een kwartier in de lucht. Wat heb je nodig om te vliegen als een vogel? Een paar stevige schoenen, kunnen lopen en een beetje moed zijn voldoende.
 

Wanneer?
April t/m oktober.
 

Bijzonderheden
Bij regen, onweer of harde wind wordt er niet gevlogen en kan er een nieuwe datum worden afgesproken. Maximaal gewicht passagier: 120 kilo. Honden zijn niet toegestaan op het terrein (vanwege het vee).
 

Niet vergeten
Stevige (wandel) schoenen en sportieve kleding.

Praktische informatie

Locatie
Sint Jansdijk 1
4504 PB Nieuwvliet

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op www.actionparagliding.nl.

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies.
 

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 december 2018.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

- Maximaal gewicht passagier: 120 kilo

- Honden zijn niet toegestaan op het terrein (vanwege het vee).