PERSONEELSACTIE: Voeding- en lifestyleadvies op basis van je DNA

149 . 00
Helaas, uitverkocht
149 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Bestel nu je voucher voor de Analyse Me DNA-kit

Nu bij Albert Heijn; slechts €99

Let op: deze aanbieding is online te koop t/m 24 juni 

Dit product wordt aangeboden door: Albert Heijn
Dit product wordt aangeboden door: Albert Heijn

Omschrijving

Voor de DNA-analyse combineert Analyse Me maar liefst 700.000 stukjes van het DNA met andere typen data, zoals gedrag, leeftijd, geslacht en gewicht. Op basis daarvan ontvang je bruikbare inzichten op het gebied van gezondheid, voeding en beweging. En dat varieert van de behoefte aan voedingsstoffen en de opbouw van spieren tot de aanleg voor overgewicht.

Het concept van Analyse Me is eenvoudig. Bestel je DNA-kit, verzamel DNA door wangslijmvlies te ‘swabben’ met een wattenstaafje en stuur de kit vervolgens terug naar Analyse Me. Het DNA-sample wordt verwerkt en geanalyseerd in het gecertificeerd genetisch laboratorium van het Erasmus MC in Rotterdam. Een paar weken later is dat wangslijmvlies vertaald naar concrete resultaten en adviezen, die beschikbaar worden gesteld in je eigen interactieve Analyse Me-omgeving. 

Met de DNA-kit van Analyse Me krijg je inzicht in 30 genetische eigenschappen die impact hebben hoe jij in je vel zit. Per eigenschap krijg je een uitgebreid rapport met daarin jouw DNA-uitslag, relevante achtergrondinformatie en wat je met deze informatie kunt doen om jouw levensstijl te optimaliseren. Eigenschappen: Obesitas, Diabetes type 2, Gevoeligheid voor ongezonde leefstijl, Oorsmeer/Deodorant, Lactose-intolerantie, Afbraak van cafeïne, Gevoeligheid voor cafeïne, Vitamine B2, Vitamine B6, Vitamine B12, Vitamine A, Vitamine D, Vitamine C-behoefte, Omega-3-vetzuren, Alcohol, Verzadigd vet, Zout, Glutenintolerantie, Kracht- of duursport, Oogkleur, Warrior vs Worrier, Buikgriep, Geheugen, Foliumzuurbehoefte, Bitter proeven, Spieropbouw.

Privacy en veiligheid

Veel persoonlijker dan je DNA wordt het niet. De veiligheid van je data heeft bij Analyse Me hoge prioriteit. Je bent en blijft zelf voor de volle honderd procent eigenaar van je eigen data.

Meer informatie kun je vinden op www.analyseme.nl

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je binnen 15 min een e-mail met daarin een vouchercode. Deze vouchercode kan je verzilveren op www.analyseme.nl/ah

  1. Klik op 'afrekenen'
  2. Klik op 'heb je een kortings code?' en voer daar de vouchercode in
  3. Vul de rest van de gegevens in en druk op verzenden 

Voorwaarden

  • De vouchercode is uniek en eenmalig te verzilveren
  • De vouchercode is t/m 31 december 2018 in te wisselen op www.analyseme.nl/ah voor een gratis DNA-kit
  • Het kopiëren en dupliceren van tickets en/of codes is onmogelijk en niet toegestaan
  • Je mag de voucher ook cadeau geven aan iemand anders; deze mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële 
    doeleinden worden gebruikt