42 . 50

Phantasialand

42 . 50

Ontdek Phantasialand, het beste pretpark van Duitsland! Hier beleeft de hele familie topattracties en phantastische shows van wereldklasse. Het prachtige park – in Brühl, vlak bij Keulen - is tot in detail gethematiseerd en biedt met de vele bijzondere attracties en spectaculaire shows het perfecte familie-uitje! 

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

In de zes themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 spectaculaire attracties en wervelende shows. Er zijn spannende attracties voor de dapperen, gave rides voor de hele familie, en de kleintjes kunnen hun hart ophalen in de vele kinderattracties en het overdekte Wuze Town.

Ontdek de nieuwe themawereld Klugheim. Door dit mysterieuze vulkanische rotslandschap raast Taron; de snelste multi-lanceer-achtbaan van de wereld! Deze spannende achtbaan verrast zelfs de dapperste achtbaanfan met twee megasnelle lanceringen en vliegensvlug bochtenwerk. De tweede nieuwe achtbaan in Phantasialand heet Raik en is de grootste familie-boomerang-achtbaan in zijn soort! Raik scheert tussen Taron en de machtige rotsen van Klugheim door: eerst vooruit en daarna achteruit! Een spektakel voor jong en oud!

Niet ver van Klugheim sta je ineens in Mexico, waar je op expeditie gaat in Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld. Schiet door Afrika in de bekroonde inverted coaster Black Mamba en ga met de hele familie op muizenjacht in 3D-attractie Maus au Chocolat. Favoriet van velen is de op hol geslagen mijntreinachtbaan Colorado Adventure. De allerkleinsten kunnen hun fantasie de vrije loop laten in de vele kinderattracties en het overdekte Wuze Town in themagebied Fantasy.

Al dat avontuur maakt hongerig en er is een uitgebreide keuze aan restaurants en snackpoints: een snelle hap of uitgebreid tafelen, er is voor elke smaak wat wils. De verse pasta´s in restaurant Unter den Linden of de gastronomische Mexicaanse tapas in restaurant Cocorico zijn echte aanraders. In Rutmor´s Taverne geniet je van heerlijke gerechten uit grootmoeders tijd. Lust jij liever een oerhollandse frikandel speciaal met een frietje of een broodje gyros? Dat kan natuurlijk ook! Eet smakelijk!

Praktische informatie

Phantasialand
Berggeiststrasse 31-34
50321 Brühl
Duitsland

Openingstijden
Kijk op www.phantasialand.nl voor de actuele openingstijden.

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit. Deze geeft toegang tot Phantasialand.

Voorwaarden
- Tickets zijn geldig voor een bezoek op 1 dag van 24 maart 2018 en 4 november 2018.
- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.
- Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.
- Kinderen van 4 t/m 11 jaar en senioren 60+ dienen een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen aan de entree.
- Bij het betreden van het park verklaren bezoekers zich akkoord met het parkreglement, te vinden op www.phantasialand.nl .
- Parkeergeld á € 5,00 per auto vooraf contant betalen. Neem dit dus op voorhand mee.
- Tickets kunnen vanaf mobiele apparaten zoals smartphone of tablet gelezen worden.
- Wij adviseren daarnaast ALTIJD een gedrukt ticket mee te nemen omdat deelnemen aan acties in het park enkel mogelijk is op vertoon van een gedrukt ticket.