25 . 00

Powerkiten

25 . 00

Leer een 2-lijns-stuntmatras besturen en laat je meeslepen door de wind en je enthousiasme. Als het flink waait moet je je kracht en kennis combineren om je vlieger onder controle te houden.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Het blijft een geweldig gezicht, een vlieger die hoog boven je hoofd precies datgene doet wat je hem opdraagt. Wil je die techniek (nog beter) in de vingers krijgen? Meld je dan aan om te powerkiten, ga het strand op en leer vliegeren op niveau.
 

Hoe de wind waait en hoe je je vlieger in de lucht houdt is de basis van de clinic op het Noordzee strand. Lekker buiten in de wind staan en zien hoe het werkt is al leuk genoeg. Wil je meer? De vlieger gaat zo hoog als jij het wilt. En jij zo nodig er achteraan!
 

Je vliegt met matrasvliegers. Afmeting afhankelijk van windkracht en ervaring. Bij harde regen of onweer en boven windkracht 6 kan er niet gevliegerd worden. Je ontvangt dan een voorstel voor een nieuwe datum.

Praktische informatie

Locatie
Dorpsweg 7
1759 GG Callantsoog
 

Openingstijden
Kijk voor meer informatie en beschikbare tijden op www.lekkeruitwaaien.nl.

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies.
 

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 december 2018.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

- Reserveren bij de organisator is verplicht.

- Inclusief begeleiding van een instructeur.