89 . 99

Pre-order: FIFA 19 Champions Edition PS4

89 . 99

Alleen bij Albert Heijn: we selecteren 33 klanten die het spel als eerste van Nederland op 25 september om 00.01 thuis ontvangen.

De FIFA 19 Champions Edition bevat: 

 • 3 dagen eerder dan officiële release, gratis thuisbezorgd op 25 september 2018
 • Special Edition FUT Kits
 • Een UEFA Champions League gouden speler naar keuze
 • Leenitems van Cristiano Ronaldo & Neymar Jr
 • Tot 20 jumbo Premium Goud-pakketten

Wees er snel bij want OP = OP

Dit product wordt aangeboden door : Micromedia

Omschrijving

De nieuwe editie van FIFA komt eraan: 2019. De jaarlijks terugkerende reeks van EA Sports is voorzien van diverse vernieuwingen om spelers op en buiten het veld een kampioenswaardige ervaring te geven. Bij Albert Heijn kun je de FIFA Champions Edition voor de PlayStation 4 al drie dagen voor officiële releasedatum in huis hebben!

Champions League, Europa League en Super Cup
Al vele jaren is de FIFA-serie de meest populaire voetbalgame en dat lijkt dit jaar niet anders te gaan worden. Wederom wordt de game aangedreven door de Frostbite-engine en je kunt weer spelen een enorme verscheidenheid aan UEFA Champions League-, Europa League- en Super Cup-teams. Door de Real Player Motion-technologie lijken de bewegingen van de spelers levensecht!

Dat is wat je kent van FIFA, maar dit wordt nu uitgebreid met het gloednieuwe Active Touch Systeem, nieuwe dynamische tactieken, 50/50 duels en het getimed finishen waarmee je een schot extra mooi afrond door op het goede moment op de knop te drukken. Of het nou gaat om een schot van buiten de 16 meter of een precisie-kopbal.

Active Touch Systeem
Het Active Touch Systeem is de grootste vernieuwing, want dit beïnvloedt hoe je de bal aanneemt en schiet. Er is een schijn-balaaname, volleys en nieuwe animaties zoals de Neymar-val. Kortom, je hebt hierdoor een betere bewegingsvrijheid, meer controle en meer ruimte voor creativiteit en persoonlijkheid.

De 50/50 duels op zich zijn niet nieuw, want die zaten ook in FIFA 2018, echter is de intelligentie van computergestuurde spelers aangepast en hangt het van meerdere factoren af wie uiteindelijk het duel wint. Er zijn nieuwe speler-attributen en –reacties die het spel weer net anders laten voelen.

Ook zijn de carrièremodus en The Journey nog interessanter gemaakt. Het avontuur van Alex Hunter komt tot zijn einde, maar voor het doek valt gaat de iconische voetbalster in de UEFA Champions League nog een keer voor de roem.

FIFA 19: volledig onder licentie
In FIFA 19 vallen de competities van UEFA volledig onder licentie, dus kun je aan de slag met de Champions League, de Europa League en de Super Cup. Tal van toernooi-ervaringen met een fris team commentatoren: Derek Rae en Lee Dixon. Op de shirts van de spelers prijkt een badge die toont hoe vaak de club waarvoor ze uitkomen de Champions League al won.

FIFA 2019 belooft weer vele uren speelplezier. De innovatieve en interactieve veranderingen helpen je in de uitdaging om spelers en de clubs naar een topniveau te brengen. Ben jij een echte voetballiefhebber en houd je ook nog van spanning en uitdaging, dan is FIFA jouw ultieme spel!

Hoe werkt het?

Volg deze stappen:

 • Bestel FIFA 19 Champions Edition voor PS4 (PlayStation 4)
 • Vul je gegevens in
 • Na de betaling ontvang je een bevestingsmail
 • Op 25 september valt FIFA 19 Champions Edition bij je op de mat

Voorwaarden

 • Het herroepingsrecht geldt niet indien de verzegeling van audio-, video-opnamen en computerprogrammatuur is verbroken.
 • Albert Heijn zal op dinsdag 25 september om 00:01 het spel bij 33 klanten samen met de Bankzitters bezorgen. Indien je één van de gelukkige bent zal Albert Heijn hierover contact met je opnemen. De klanten worden willekeurig gekozen.
 • Maximaal 4 spellen per persoon.