20 . 00

Rijksmuseum

Helaas, uitverkocht
20 . 00

Het Rijksmuseum; hét museum van Nederland.

Het Rijksmuseum is één van de beroemdste musea ter wereld. Bij ons ziet u de hoogtepunten van de Nederlandse schilderkunst in de Gouden Eeuw: Johannes Vermeer, Jan Steen, Frans Hals, en Rembrandt, één van de grootste kunstenaars ooit. Het Rijksmuseum heeft de meeste werken van Rembrandt waaronder de wereldberoemde Nachtwacht.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Naast de Eregalerij vertelt het Rijksmuseum in 80 zalen in 8.000 objecten over 800 jaar Nederlandse kunst en geschiedenis. Tip: boek de rondleiding 'Hoogtepunten': in een uur ziet u de hoogtepunten van het museum. Ook als multimediatour verkrijgbaar of gratis te downloaden via de Rijksmuseum App.  

Praktische informatie

Rijksmuseum
Museumstraat 1
1071 XX Amsterdam

Telefoonnummer: +31 (0) 20 - 6747 000

Openingstijden
Alle dagen van het jaar van 9:00 tot 17:00 uur. Het museum is dus ook open tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag. Rijksmuseumtuin, Rijksshop en Café zijn zonder entreeticket te bezoeken van 9 tot 18 uur. Kijk voor meer informatie op www.rijksmuseum.nl 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit. Deze geeft toegang tot het Rijksmuseum.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 december 2019.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties. 

- Kinderen t/m 18 jaar hebben gratis toegang.