15 . 50

Rondvaart Delft voor 2 personen

15 . 50

Historisch Delft is het beste te ontdekken en te aanschouwen vanaf haar eeuwenoude grachtengordel. Geniet met 2 personen van een prachtige rondvaart langs elke historische bezienswaardigheid en onder de eeuwen oude boogbruggen door.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Het ervaren team van schippers en gidsen laat je graag Delft zien en vertelt enthousiast over de schilderachtige stad. De vaderlandse geschiedenis, de prachtige oude binnenstad, Delfts Blauw en Johannes Vermeer zijn enkele onderwerpen die aan bod komen tijdens deze rondvaart.

Er zijn 3 rondvaartschepen waarvan de fluisterboot "Willem de Zwijger" één van de eerste volledig elektrische rondvaartboot van Nederland is. De schepen zijn van het Delfts- grachtentype. Hierdoor zijn ze geschikt voor alle weersomstandigheden en kunnen met een volledig geopend of gesloten glazen dak varen.

Bijzonderheden
Er hoeft geen datum vastgelegd te worden met de organistie. De schepen zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en kunnen met een volledig geopend of gesloten glazen dak varen.  

Werkwijze en voorwaarden

Vertreklocatie
Koornmarkt 113
2611ED Delft

Neem voor meer informatie contact op met de organisator via 015-2126385.

Vaartijden
Tijdens het vaarseizoen vertrekt de rondvaart elk heel uur van 11.00 tot en met 17.00 uur. Let op: het vaarseizoen is van 21 maart tot 31 oktober 2017.   

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit. Deze geeft toegang tot de Rondvaart Delft voor 2 personen.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 december 2018.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.