14 . 00

Rondvaart door de Biesbosch

14 . 00

Je doorkruist de Biesbosch met een twee uur durende vaartocht. Je begint de vaart met koffie en gebak. Tijdens de rondvaart kun je een drankje nemen bij de bar. Nationaal Park De Biesbosch is een uniek zoetwater-getijden-landschap. Een gebied vol bijzondere rivieren, eilanden, kreken, planten en dieren. 

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Bijna alle soorten steltlopers zijn hier neergestreken. De ijsvogel, de blauwborst en de roerdomp zoeken er voedsel of bouwen een knus nestje. Een rondvaart brengt je naar alle uithoeken van dit unieke gebied. Je doorkruist de Biesbosch met een twee uur durende vaartocht. Je begint de vaart met koffie en gebak. Tijdens de rondvaart kun je een drankje nemen bij de bar.

De schipper vertelt je alles over het Nationaal Park. De comfortabele boten zijn verwarmd en hebben een toilet, bar en geluidsinstallatie. Het panoramadek biedt je kilometers ver uitzicht over de polderdijken. Vergeet je fototoestel niet.

Beschikbaarheid
Het gehele jaar. Na reservering ontvang je de contactgegevens van de organisator per mail. Via www.zilvermeeuw.nl/agenda kun je een datum vastleggen. Kies hierbij voor de 2 uur durende tocht en vul in bij opmerkingen: Nature's Gift

Inclusief: Koffie met gebak  

Praktische informatie

Vertrekpunt
Biesboschweg 2
4924 BB Drimmelen

Vertrektijden
Kijk voor de vertrektijden op www.zilvermeeuw.nl.

Niet vergeten
- 15 minuten voor afvaarttijd aanwezig
- Verrekijker en fototoestel 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies. Je dient via www.zilvermeeuw.nl/agenda een datum vast te leggen.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 december 2018.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties. 

- Online reserveren verplicht.