25 . 00

Stil scooteren over de Veluwe (3 uur)

25 . 00

Geruisloos een paar uurtjes over de Veluwe scooteren. Heerlijk van de frisse buitenlucht genieten. Je maakt op originele en natuurvriendelijke elektrische scooters (voor de kenners, het is een QWIC Emoto-Lite) een spannende tocht boven over de Veluwezoom en onder door de IJsselvallei. 

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Om je heen bevindt zich het mooiste natuurgebied van Nederland. Graag een rijbewijs maar lekker geen helm. Geen rijbewijs? Geen nood, dan lekker achterop, de electro-scooter zoeft iedereen rond op groene stroom. Je hebt keuze uit diverse routes, dus makkelijker kan het niet worden. Voor minder mooie momenten gaat er een regenponcho mee en je krijgt een kortingsbon mee om onderweg te genieten van de lekkernijen op de Posbank.
 

Duur: 3 uur
 

Auto- of brommerrijbewijs is verplicht. Indien geen rijbewijs aanwezig is een e-bike optioneel. Ook is het mogelijk om een ouder-kind scooter te huren op aanvraag (tot 120 kg), dit kost €10 en er wordt een borg van €50 gevraagd.  

Praktische informatie

Locatie
Nationaal Park Veluwezoom (Gelderland)
 

Vertrekpunt
Veluwetransferium Posbank
Heuvenseweg 5a
6991 JE Rheden
 

Vertrektijden
Kijk voor de actuele vertrektijden op www.naturesgift.nl.
 

Inclusief
- Keuze uit diverse routes
- Kortingsbon voor een consumptie onderweg
- Instructie en gratis regenponcho 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies.
 

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 december 2018.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

- Auto- of brommerrijbewijs is verplicht