Toverland

36.00
26 . 00
Helaas, uitverkocht
36.00
26 . 00
  • Deze actie is te koop t/m 4-10-2020
  • Let op: Voor het hoogseizoen en laagseizoen zijn verschillende tickets beschikbaar
  • Reserveren is verplicht via www.toverland.com/albertheijn
  • Flexibel ticket is geldig t/m 8 november 2020 (ook tijdens Halloween)
  • Laagseizoen ticket is geldig t/m 5 november 2020, m.u.v. Halloween op 9-11 okt, 16-25 okt, 30 okt-1 nov.

De allerhoogste korting op attractiepark Toverland

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Let op: Er zijn verschillende soorten tickets.

Ontdek dit najaar je eigen magie in de 6 themawerelden van Toverland. Ga 3 keer over de kop in de spectaculaire achtbaan Fēnix, vaar door de ruïnes onder het kasteel van tovenaar Merlijn in Merlin’s Quest of trotseer het woeste water van de kolkende wildwaterbaan Djengu River. Met ruim 35 attracties en shows beleeft iedereen een betoverend mooie dag om nooit te vergeten.

Attractiepark Toverland presenteert op veertien avonden in oktober en november de Halloween Nights. Tijdens de Halloween Nights is Toverland geopend tot 23:00 uur.

Halloween Nights (tot 23.00 uur)
9 én 10 okt. / 16 t/m 18 okt. / 20 t/m 24 okt / 30 én 31 okt. / 6 én 7 nov. 2020 Wanneer de zon is weggezakt, komen de meest angstaanjagende gedaantes tot leven in Toverland. Durf je nog wel? Houd je hart vast, want de gruwels nemen de macht over tijdens 14(!) Halloween Nights. Kom tussendoor even tot rust in de bootjes van Merlin’s Quest of kruip veilig weg onder de vleugels van wing coaster Fēnix.

Nieuw dit jaar is de Haunted House-experience Maison de la Magie. Deze experience duurt circa 15 minuten. Voor Maison de la Magie hebben bezoekers een apart ticket nodig. Een ticket kost € 7,50 en kan gereserveerd worden via de website van Toverland. De capaciteit is beperkt.

Halloween Days
9 t/m 11 okt. / 16 t/m 25 okt. / 30 okt. t/m 1 nov. / 6 nov. t/m 8 nov. 2020 In de Halloween-stemming komen zonder erg te schrikken? Tijdens de familievriendelijke Halloween Days kun je griezelen met een lach. Beleef 35 attracties en shows voor jong en oud, aanschouw honderden pompoenen en ontmoet heksen. De toverbroertjes Bertus en Jaapie zijn er met een nieuwe show: Bertus en Jaapie: De vloek van het museum. Griezel jij gezellig mee?

Praktische informatie

Toverland
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op www.toverland.com
Reserveren is verplicht.

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
- De QR-code op de kassabon of je e-ticket die je bij aankoop ontvangt is jouw entreeticket voor Toverland. Deze wordt gescand bij de entree van het park.
- In het kader van het coronavirus werkt Toverland met een beperkte maximumcapaciteit. Het is daarom noodzakelijk om na aankoop van je tickets een reservering te maken voor de specifieke dag van jouw bezoek. Plaats snel een reservering voor de dag van jouw bezoek via www.toverland.com/albertheijn

Voorwaarden
- Tickets zijn te koop t/m 4 oktober 2020
- Flexibele Tickets zijn geldig t/m 8 november 2020 (ook tijdens Halloween).
- Laagseizoen ticket is geldig t/m 5 november 2020, m.u.v. Halloween op 9-11 oktober, 16-25 oktober en 30 oktober -1 november.
- Toverland werkt met variabele basisprijzen. De korting op de flexibel- en laagseizoen tickets is gebaseerd op de hoogste basisprijs in de betreffende geldigheidsperiode.
- Tickets zijn alleen te gebruiken i.c.m. een geldige reservering voor de dag van jouw bezoek. Plaats jouw reservering via www.toverland.com/albertheijn. Het kan voorkomen dat een dag uitverkocht is, dus zorg dat je tijdig jouw reservering plaatst.
- Kinderen tot 90 cm en jarigen ontvangen gratis entree. Ook voor hen dient via www.toverland.com/albertheijn een reservering gemaakt te worden.
- Kinderen worden met de schoenen aan gemeten indien er twijfel is over de lengte.
- Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.
- Ticket is geldig voor één persoon.
- Let op! In het kader van het Coronavirus werkt Toverland met een beperkte maximumcapaciteit. Het is daarom noodzakelijk om na aankoop van je tickets nog een reservering te maken voor de specifieke dag van jouw bezoek. Plaats snel een reservering voor de dag van jouw bezoek via www.toverland.com/albertheijn