Toverland

36.00
26 . 00
Helaas, uitverkocht
36.00
26 . 00
  • Let op: Voor het hoogseizoen en laagseizoen zijn verschillende tickets beschikbaar
  • Reserveren is verplicht via www.toverland.com/albertheijn
  • Flexibel ticket is geldig t/m 8 november 2020
  • Laagseizoen ticket is geldig t/m 5 november 2020, m.u.v. 9-11 okt, 16-25 okt, 30 okt-1 nov.

De allerhoogste korting op attractiepark Toverland

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Let op: Er zijn verschillende soorten tickets.

Ontdek ook in het najaar je eigen magie in Attractiepark Toverland. Ben jij een echte snelheidsduivel, houd je van klimmen en klauteren of ben je een echte waterrat? Betreed de betoverende werelden met ruim 35 attracties en shows.

In Avalon vind je onder meer de sensationele achtbaan Fēnix. Deze wing coaster gaat maar liefst 3 keer over de kop! Naast Fēnix zijn er nog vier spectaculaire achtbanen te vinden in Toverland, waaronder Troy; de hoogste, langste en snelste houten achtbaan van de Benelux! Daarnaast kun je samen genieten van de bootjesattractie Merlin’s Quest waarin je door de ruïnes onder het kasteel van tovenaar Merlijn vaart.

In Port Laguna kun je met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging écht toveren. Trotseer daaarnaast het woeste water van de kolkende wildwaterbaan Djengu River. In Expedition Zork doemt ineens een gigantische waterval op van maar liefst vijftien meter hoog! Houd je goed vast in de boomstam en maak je klaar voor een geweldige duik.

Bij Toverland beleeft iedereen een magisch mooie dag om nooit te vergeten. De Halloween Nights van Attractiepark Toverland zijn wegens omstandigheden geannuleerd. Kijk voor meer informatie hierover op www.toverland.com

Praktische informatie

Toverland
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op www.toverland.com
Reserveren is verplicht.

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
- De QR-code op de kassabon of je e-ticket die je bij aankoop ontvangt is jouw entreeticket voor Toverland. Deze wordt gescand bij de entree van het park.
- In het kader van het coronavirus werkt Toverland met een beperkte maximumcapaciteit. Het is daarom noodzakelijk om na aankoop van je tickets een reservering te maken voor de specifieke dag van jouw bezoek. Plaats snel een reservering voor de dag van jouw bezoek via www.toverland.com/albertheijn

Voorwaarden
- Flexibele Tickets zijn geldig t/m 8 november 2020
- Laagseizoen ticket is geldig t/m 5 november 2020, m.u.v. 9-11 oktober, 16-25 oktober en 30 oktober -1 november.
- Toverland werkt met variabele basisprijzen. De korting op de flexibel- en laagseizoen tickets is gebaseerd op de hoogste basisprijs in de betreffende geldigheidsperiode.
- Tickets zijn alleen te gebruiken i.c.m. een geldige reservering voor de dag van jouw bezoek. Plaats jouw reservering via www.toverland.com/albertheijn. Het kan voorkomen dat een dag uitverkocht is, dus zorg dat je tijdig jouw reservering plaatst.
- Kinderen tot 90 cm en jarigen ontvangen gratis entree. Ook voor hen dient via www.toverland.com/albertheijn een reservering gemaakt te worden.
- Kinderen worden met de schoenen aan gemeten indien er twijfel is over de lengte.
- Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.
- Ticket is geldig voor één persoon.
- Let op! In het kader van het Coronavirus werkt Toverland met een beperkte maximumcapaciteit. Het is daarom noodzakelijk om na aankoop van je tickets nog een reservering te maken voor de specifieke dag van jouw bezoek. Plaats snel een reservering voor de dag van jouw bezoek via www.toverland.com/albertheijn