15 . 00

Tropenmuseum

15 . 00

Ontdek de wereld en haar culturen in een van de mooiste gebouwen van Amsterdam. Achter elk voorwerp in het Tropenmuseum zit een verhaal, ze maken nieuwsgierig naar de enorme culturele diversiteit die je kan vinden in de wereld. 

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Tropenmuseum Junior is het kindermuseum van het Tropenmuseum, speciaal voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Als je Tropenmuseum Junior binnenkomt, stap je in een andere wereld. Het is een ware beleving waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Je leert door te doen. Ga mee op reis en ervaar het zelf!

Het Tropenmuseum is een museum over mensen, gevestigd in een van de mooiste museumgebouwen van Nederland. Het indrukwekkende rijksmonument gelegen aan het Oosterpark, in het hart Amsterdam-Oost, dateert uit 1926. De imposante centrale Lichthal biedt een weids uitzicht op wat het museum te bieden heeft: een omvangrijke vaste tentoonstelling en regelmatig wisselende exposities waarbij de objecten stuk voor stuk een menselijk verhaal vertellen.

Verhalen over universele menselijke thema’s zoals rouwen, vieren, versieren, bidden of vechten. Ze maken nieuwsgierig naar de enorme culturele diversiteit die de wereld rijk is. Van Afrika tot West- en Zuidoost-Azië, van Nieuw-Guinea tot Latijns-Amerika. In het Tropenmuseum ontdek je dat we op de verschillen na, allemaal hetzelfde zijn: mens.   

Praktische informatie

Tropenmuseum
Linnaeusstraat 2
1092 CK Amsterdam

Kijk op www.tropenmuseum.nl voor de actuele openingstijden.

Werkwijze en Voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je per e-mail het door jou bestelde e-ticket. Print dit e-ticket uit en neem deze mee.

Voorwaarden

- De barcode niet vouwen of beschadigen. Toegang kan hierdoor geweigerd worden.

- Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen.

- Dit e-ticket is geldig t/m 31 december 2018.