Vakantiepark Beekse Bergen - Jungalow

310 . 00
Helaas, uitverkocht
310 . 00
  • Per accommodatie kunnen maximaal 6 personen worden geboekt
  • Deze actie is te koop t/m zondag 14 februari 2021
  • Het maken van een boeking is mogelijk t/m 30 juni 2021, op basis van beschikbaarheid
  • Boek vooraf je verblijf via www.beeksbergen.nl/overnachten/ah 

Geniet van een rustgevende vakantie in een bosrijke omgeving op Vakantiepark Beekse Bergen

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Combineer je dagje uit met een overnachting bij Vakantiepark Beekse Bergen, zodat jij niets mist van de indrukwekkende natuur en wilde dieren. Hier kun je genieten van wat je het liefst doet. Een dagje zwemmen in het overdekte Junglebad, klimmen en klauteren op de speeltoestellen, genieten van de ondergaande zon op het terras of vissen in het Victoriameer. Een potje midgetgolfen, voetballen of volleyballen en het huren van een fiets behoren ook tot de mogelijkheden. Voel je vrij om te doen wat jij wil, want dit is jouw vakantie!  Leuk extra: bij je verblijf is de AttractiePas inbegrepen waarmee je gratis toegang hebt tot zes verschillende parken waaronder Safaripark Beekse Bergen.

Jungalow
De Jungalows zebra, giraf en luipaard zijn unieke vrijstaande bungalows die geschikt zijn voor 6 personen. Alle Jungalows zijn gelegen in een bosrijke omgeving op Vakantiepark Beekse Bergen en dicht bij het grote Victoriameer. Maak een heerlijke wandeling naar de Afrika Club en ontdek het overdekte zwembad (Junglebad), het restaurant en het bijbehorende terras met uitzicht op het Victoriameer. Bovendien kun je gebruikmaken van de Struisvogelexpress (gratis treintje) om een bezoek te brengen aan het Safaripark en Speelland Beekse Bergen.

Kijk voor meer informatie op www.beeksebergen.nl/overnachten/accommodaties/jungalow


Jungalow Restyled
De Jungalows Restyled zijn gerenoveerde vrijstaande bungalows die geschikt zijn voor 6 personen. Deze Jungalows zijn gelegen in een bosrijke omgeving op Vakantiepark Beekse Bergen en dicht bij het grote Victoriameer. Maak een heerlijke wandeling naar de Afrika Club en ontdek het overdekte zwembad (Junglebad), het restaurant en het bijbehorende terras met uitzicht op het Victoriameer. Bovendien kun je gebruikmaken van de Struisvogelexpress (gratis treintje) om een bezoek te brengen aan het Safaripark en Speelland Beekse Bergen.

Kijk voor meer informatie op www.beeksebergen.nl/overnachten/accommodaties/jungalow-restyled 

Praktische informatie

Vakantiepark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

Kijk voor meer informatie op www.beeksbergen.nl/overnachten/ah 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde ticket per e-mail. Boek met de vouchercode van het ticket vooraf je verblijf via www.beeksbergen.nl/overnachten/ah. Print zowel het ticket dat je van AH ontvangt als het boekingsbewijs dat je van Safari Resort Beekse Bergen ontvangt uit, en neem deze samen mee.

Voorwaarden

- Per accommodatie kunnen maximaal 6 personen worden geboekt 

- Vouchers voor een verblijf zijn enkel online te koop t/m 14 februari 2021. Let op: dit is op basis van beschikbaarheid. 

- Vouchers zijn eenmalig inwisselbaar en gelden voor een aankomst tussen 22 januari 2021 t/m 30 juni 2021. Kijk voor het actuele aanbod op www.beeksbergen.nl/overnachten/ah 

- Boek vooraf je verblijf via www.beeksbergen.nl/overnachten/ah

- Je dient met je vouchercode nog een reservering te maken. De boekingsbevestiging die je na reservering ontvangt, is je bewijs voor jouw verblijf 

- Tickets worden geactiveerd op na het maken van de boeking, daarna vervalt de geldigheid

- Algemene voorwaarden zijn van toepassing 

- De huursom is gebaseerd op een verblijf van 4 tot 6 personen, exclusief lokale heffingen 

- Niet van toepassing op reeds gemaakte boekingen 

- Niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen 

- Let op: er zijn een beperkt aantal accommodaties en data beschikbaar voor dit actietarief