89 . 00

Voordelig weg in het najaar met Roompot Vakanties - Midweek

Helaas, uitverkocht
89 . 00

Midweek 4 nachten €89,-

Keuze uit 15 vakantieparken in Nederland of Duitsland. Verblijf in een 4- tot 6- persoons accommodatie. Nu met veel vernieuwde accommodaties!

Deze actie is te koop t/m 20 oktober.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Ga er met Roompot Vakanties dit najaar nog even lekker tussenuit. Samen genieten op de mooiste locaties vlakbij het strand of midden in het bos. Er is voor ieder wat wils! Geniet een midweek (ma-vr) op één van de 15 vakantieparken in Nederland of Duitsland. Wees er snel bij, want OP=OP!

o Keuze uit 15 vakantieparken in Nederland of Duitsland
o Verblijf in een 4- tot 6- persoons accommodatie
o Ga op vakantie tussen 1 november 2019 en 23 maart 2020 o.b.v. actiebeschikbaarheid
o Koop vóór 21 oktober 2019 uw unieke vouchercode in de winkel of op ah.nl/roompot
o Verzilver uw voucher vóór 2 december bij Roompot Vakanties

Werkwijze

Hoe werkt het?

• Na de aankoop van uw voucher online ontvangt u een e-mail met hierop de vouchercode, in de winkel ontvangt u een 2e kassabon met hierop de vouchercode om uw verblijf te reserveren via Roompot Vakanties.

• De vouchers zijn vanaf vrijdag 20 september 2019 online en maandag 23 september 2019 in de winkels t/m zondag 20 oktober 2019 te koop in alle Albert Heijn filialen en online via ah.nl/roompot zolang de voorraad strekt.

• Bewaar de vouchercode goed: bij verlies of gebruik door onbevoegden vindt er geen vergoeding of vervanging plaats.

• U kunt vervolgens gemakkelijk online uw boeking maken via www.roompot.nl/ah. Tijdens het reserveren kunt u extra’s zoals bedlinnen, eindschoonmaak, een kinderstoel of huisdier (op basis van beschikbaarheid van huisdiervriendeleijke woningingen) bijboeken tegen een toeslag.

• Één vouchercode is geldig voor een verblijf van een midweek voor één accommodatie. De midweek heeft als aankomst maandag 15.00u en als vertrek vrijdag 10.00u.

• Na uw boeking ontvangt u binnen 24 uur een boekingsbevestiging per e-mail van Roompot Vakanties. Wanneer u de boekingsbevestiging niet ontvangen heeft, neem dan contact op via ah@roompot.nl of 0113-374566 (gebruikelijke belkosten) o.v.v. AH actie. Zonder bevestiging is de reservering niet gegarandeerd.

• Wijzigen van uw boeking is na het ontvangen van de boekingsbevestiging niet meer mogelijk. Bij annuleren ontvangt u geen geld retour en heeft u geen recht op een vervangende vakantie.

Actievoorwaarden

Voorwaarden

• De voucher is in te wisselen voor een verblijf vanaf 1 november 2019 tot 23 maart 2020 o.b.v. actiebeschikbaarheid. Op=Op. Niet geldig voor aankomsten in de periodes 23 t/m 30 december 2019, 21 t/m 24 februari 2020. Er is beperkte beschikbaarheid voor de aankomst van 20 december 2019 en in de periode van 14 t/m 17 februari 2020 en 28 februari t/m 23 maart 2020.

• U betaalt na het maken van uw boeking aan Roompot Vakanties enkel de toeristenbelasting (max. € 2,20 p.p.p.n in 2019, tarief 2020 kan afwijken), de waarborgsom (€65,- per accommodatie) en eventuele bijgeboekte extra’s. Voor de vakantieparken Klein Poelland en De Soeten Haert kunnen afwijkende borgkosten voor groepen gevraagd worden. De waarborgsom wordt in de week na vertrek teruggestort mits de accommodatie conform voorwaarden is achtergelaten.

• U kunt tot en met 1 december 2019 uw unieke vouchercode gebruiken om uw verblijf te reserveren. Hierna verliezen de vouchercodes hun waarde.

• Minimale leeftijd om te boeken is 21 jaar, groepen jongeren zijn niet toegestaan.

• Er is tegenover elke vouchercode een aantrekkelijk aanbod accommodaties beschikbaar. Per vakantiepark is een deel de accommodaties en accommodatietypes ter beschikking gesteld voor deze actie. Tijdens het boeken kunt u het aantal personen per accommodatie kiezen. Boek snel! Hoe eerder u boekt, hoe meer keuze u heeft. OP=OP

• Uw verblijf is inclusief: huur van de accommodatie, gratis toegang tot het zwembad op het park (indien zwembad aanwezig), gratis deelname aan sport- en animatieprogramma op het park (programma is afhankelijk van gekozen verblijfsperiode, indien S&A aanwezig), gratis WiFi in de accommodatie (indien van toepassing) en reserveringskosten.

• Op een aantal parken is in bepaalde periodes een midweeksluiting van toepassing, faciliteiten zijn gedurende deze periode gedeeltelijk gesloten van dinsdag t/m donderdag, deze informatie staat op de boekpagina tijdens het reserveren. De faciliteiten op de volgende parken zijn in de midweken van 01-11-2019 tot 20-12-2019 en van 04-01-2019 tot 15-02-2019 en van 08-03-2019 t/m 29/03-2019 gesloten: Kustpark Egmond aan Zee, Bospark Lunsbergen, De Soeten Haert, Kustpark Texel, Vakantiepark Aquadelta en Bospark ‘t Wolfsven. Midweeksluiting 2020 nog niet bekend.

• De zwembaden op de parken Hof Domburg, Vakantiepark Hunzedal, Marinapark Volendam, Roompot Beach Resort, Weerterbergen en de Katjeskelder zijn een korte periode gesloten voor onderhoud. De exacte sluitingsdata staan op de boekpagina tijdens het reserveren. 

• Voor De Katjeskelder zijn alleen midweken beschikbaar en zijn de weekenden uitgesloten.

• U kunt slechts één vouchercode per boeking gebruiken. Heeft u meerdere vouchercodes in uw bezit, dan dient u meerdere boekingen te maken.

• Indien u voorkeur heeft voor een specifieke woning, ligging of meerdere boekingen naast elkaar is er een voorkeurstoeslag van maximaal €35,- van toepassing.

• Reserveren is uitsluitend mogelijk via de verzilveringspagina (www.roompot.nl/ah). Er kan niet rechtstreeks bij het park geboekt worden met de vouchercode.

• Er is geen verplichte eindschoonmaak en afname van bed-/bad en keukenlinnen. Neemt u uw huisdier mee, dan zijn extra kosten van toepassing en is de eindschoonmaak verplicht (kosten verschillen per park).

• De vouchercodes zijn niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen van de deelnemende vakantieparken. De vouchercode kan éénmalig gebruikt worden en verliest haar waarde na boeking. 

• Huisdieren kunt u online opgeven bij het maken van de boeking. Neemt u een huisdier mee, dan zijn extra kosten van toepassing (kosten verschillen per park) en is de eindschoonmaak verplicht.

• De boekingsbevestiging is bindend. Het is niet mogelijk om reeds gemaakte boekingen te wijzigen. Bij annuleren ontvang u geen geld retour of recht op een andere vakantie.

• Omruilen of geld terug is niet mogelijk.

• Naast bovengenoemde voorwaarden zijn de algemene voorwaarden en bepalingen van toepassing die opgenomen zijn op roompot.nl. 

Deelnemende parken

Per vakantiepark is een deel van de accommodaties ter beschikking gesteld voor deze actie. Tijdens het boeken kun je het aantal personen per accommodatie kiezen. Boek snel!

Hoe eerder je boekt, hoe meer keuze je hebt! OP=OP

De deelnemende parken aan deze actie zijn: 

- Ferienresort Bad Bentheim (Nedersaksen, DE) 

- Ferienresort Cochem (Rijnland-Palts, DE)

- Kustpark Egmond aan Zee (Noord-Holland)

- Hof Domburg (Zeeland)

- Hunzedal (Drenthe)

- De Katjeskelder (Brabant)

- Klein Poelland (Zeeland)

- Bospark Lunsbergen (Drenthe)

- Marinapark Volendam (Noord-Holland)

- Roompot Beach Resort (Zeeland)

- De Soeten Haert (Zeeland)

- Kustpark Texel (Waddeneilanden)

- Weerterbergen (Limburg)

- Vakantiepark Aquadelta (Zeeland) 

- ’t Wolfsven (Brabant)