30 . 00

Wadden-Schiermonnikoog Dagarrangement (1 persoon)

30 . 00

Beleef het Waddeneiland natuurlijk en intens. Je gaat samen een hele dag op pad in een stukje werelderfgoed. Je ziet zeehonden, loopt op het Wad en bezoekt Schiermonnikoog!

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Vanuit de haven van Lauwersoog vaar je met het comfortabele passagiersschip MS Boschwad de Waddenzee op. Je begroet de zeehonden, die rustig liggen op een drooggevallen zandplaat. Je hebt genoeg tijd om ze op de gevoelige plaat vast te leggen. Je gaat van boord op een zandplaat verderop.

Onder leiding van ervaren gidsen van Stichting Wadloopcentrum Pieterburen wandel je heerlijk een uurtje op het Wad. Je loopt over hard zand, met een beetje geluk hou je droge schoenen. Aangekomen op Schiermonnikoog geniet je van de rust en stilte. Pak een drankje of visje mee op het eiland. Een bus brengt je terug naar het schip. Na een dagje Waddengebied ontdekken sta je weer aan het vaste land in Lauwersoog.

Wanneer? April t/m oktober.
Aantal personen: 1
Duur: 7 uur

Praktische informatie

Vertrekpunt
Lauwersoog (Groningen)

Openingstijden
Voor meer actuele informatie en beschikbare tijden kijkt u op www.doenenco.nl.

Bijzonderheden
Je loopt op het Wad en bezoekt Schiermonnikoog. Grote kans dat je zeehonden ziet. Op de boot is er beperkt eten en drinken aanwezig. Het arrangement is onder voorbehoud van getij en weerswisselingen (denk aan routewijziging etc). Bij onvoldoende deelnemers ontvang je tijdig een voorstel voor een andere datum.

Niet vergeten    

- Warme sportieve kleding    

- Wandelschoenen    

- Extra droge kleding en schoenen    

- Verrekijker / fototoestel

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies. Je dient je reservering compleet te maken via www.doenkado.nl.

Voorwaarden 

- Tickets zijn geldig t/m 31 december 2018.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.