50 . 00

Wadloop arrangement voor 2 (4 uur)

Helaas, uitverkocht
50 . 00

Dompel jezelf een dagje onder in de rust en de stilte van de Wadden. Vaar en wandel mee met ervaren Waddengidsen. Geniet samen van de ruimte en de betoverende vergezichten. Zie zeehonden rollen, krabbetjes krioelen en zeemeeuwen krijsen.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Vanuit de haven van Lauwersoog vaar je met het comfortabele passagiersschip MS Boschwad de Waddenzee op. Onderweg kan er heerlijk een uurtje gewandeld worden op het Wad onder leiding van ervaren gidsen van Stichting Wadloopcentrum Pieterburen. Zij weten alles van de natuur om je heen. Je loopt over hard zand, met een beetje geluk hou je droge schoenen. Wil je niet wandelen dan kun je aan boord blijven. Er is van daaruit nog steeds veel te zien. De zeehonden zwemmen langs of liggen op de zandbanken. De gehele duur van dit arrangement neemt iets meer dan 4 uur in beslag en is uitermate geschikt voor kinderen. Een heerlijke en ontspannen wadlooptocht voor het hele gezin.

Praktische informatie

Stichting Wadloopcentrum Pieterburen
Haven 20
9976 VN Lauwersoog

Wanneer: Mei t/m oktober.
Duur: 4 uur, 1,5 uur wadlopen
Aantal personen: 2

Bijzonderheden
Grote kans dat je zeehonden ziet. Leuk voor gezinnen met kinderen. Op de boot is er beperkt eten en drinken aanwezig. Het arrangement is onder voorbehoud van getij en weerswisselingen (denk aan routewijziging etc). Bij onvoldoende deelnemers ontvang je tijdig een voorstel voor een andere datum.

Niet vergeten
- Warme sportieve kleding

- Wandelschoenen

- Extra droge kleding en schoenen

- Verrekijker / fototoestel

Vertrektijden

Voor meer actuele informatie en beschikbare tijden kijkt u op https://www.doenkado.nl/ 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies. Je dient de gewenste datum te kiezen via https://www.doenkado.nl/shop/wadloop-arrangement.html
 

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 december 2018

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.