16.50
10 . 75

Wintercircus Utrecht

Helaas, uitverkocht
16.50
10 . 75

Wereldsterren schitteren in de piste van Wintercircus Utrecht!

Van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020 beleeft deze familieshow zijn comeback bij de Jaarbeurs. Na twee jaar afwezigheid komt Wintercircus Utrecht nu terug met een show die alle voorgaande edities overtreft. Onder meer luchtacrobaten, stunts op een ‘Rad des Doods’ en natuurlijk clowns zorgen voor ruim twee uur spektakel. Uitsluitend internationaal bekroonde acts treden op in de piste van Wintercircus Utrecht. Een luxueuze en volledig in kerstsfeer gedecoreerde theatertent maakt de beleving compleet.

- Keuze uit voorstellingen op 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 m.u.v 31-12-2019 en 01-01-2020.
- Vanaf 12 jaar geldt het volwassene tarief.
- Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen, mits op schoot.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Spraakmakende acts spelen de hoofdrol bij de komende editie van Wintercircus Utrecht. In alle delen van de wereld hebben de producenten gezocht naar unieke acts die exclusief voor deze familieshow naar Nederland komen. Troupe Danger is daar een goed voorbeeld van. Deze acrobaten tarten de zwaartekracht op het ‘Rad des Doods’. Op dit snel roterende rad worden de meest verbazingwekkende stunts uitgevoerd. Zonder vangnet of veiligheidskabel.

Minstens zo spectaculair is een luchtnummer dat de naam ‘cloud swing’ draagt. Bij deze discipline wordt een horizontaal koord op acht meter boven de piste gehangen. Daarop vertoont een artiest vervolgens in razend tempo allerlei tricks terwijl ze door de tent slingert. Bij Wintercircus Utrecht tekent de Engelse acrobate Mascha voor misschien wel de spectaculairste versie ooit van deze act. Afgelopen jaar werkte ze bij een show die onder de naam ‘Extreme’ furore maakte in Europa. Mascha leverde daaraan met deze gevaarlijke en zeer sensationele act een grote bijdrage. Eveneens met ingehouden adem kijkt het publiek naar acrobaten op de hoge draad. Op een flinterdunne staalkabel vertonen ze de meest verbazingwekkend tricks. Fietsen, springen en zelfs touwtje springen.

De show van Wintercircus Utrecht wordt ondersteund door een showballet en vindt plaats in een luxueuze en volledig in kerstsfeer gedecoreerde theatertent. Het is de ultieme voorstelling voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie.

Werkwijze en voorwaarden

Voorwaarden
- Een toegangsbewijs is geldig voor één persoon.
- 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 (kerstvakantie) m.u.v 31-12-19 en 01-01-20.
- Toegangsbewijzen zijn geldig op de gekozen datum, rang en tijd.
- Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen, mits op schoot.
- Voor kinderen van 3 t/m 11 jaar kun je een kinderticket aanschaffen.
- Vanaf 12 jaar geldt het volwassene tarief.

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je je e-ticket(s) via de mail. Print deze uit en neem ze mee naar het Wintercircus Utrecht.

Praktische informatie

Locatie:
Verwarmde theatertent op P2 van de Jaarbeurs
Jaarbeursplein 3521
AL Utrecht

Kijk voor veelgestelde vragen op www.wintercircusutrecht.nl/vragen/