50 . 00

Workshop Nachtfotografie

Helaas, uitverkocht
50 . 00

Leer professionele nachtfoto's maken onder leiding van een ervaren fotograaf. Tijdens deze vier uur durende workshop leer je over alle aspecten van avond- en nachtfotografie. Het gebruik van je diafragma, de belichting, het spelen met je sluitertijden en het gebruik van een statief kennen.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Leer professionele nachtfoto's maken onder leiding van een ervaren fotograaf. Tijdens deze vier uur durende workshop leer je over alle aspecten van avond- en nachtfotografie. Het gebruik van je diafragma, de belichting, het spelen met je sluitertijden en het gebruik van een statief kennen. Na afloop van deze workshop voor jou geen geheimen meer.

Deze praktische workshop vindt plaats in de mooiste nachtsteden van Nederland. De fotograaf neemt je mee naar artistieke uitgelichte locaties in de binnenstad. Fotograferen in het donker wordt leuk! Ben je een beginnende of gevorderde fotograaf en wil jij je verdiepen in avond- en nachtfotografie? Dan mag je deze workshop niet missen!

Een gezellig en leerzaam uitstapje voor zowel de beginnende als de meer gevorderde fotograaf. Er wordt rekening gehouden met jouw ervaring en het type camera dat je gebruikt (compact camera of spiegelreflex). Inclusief koffie of thee.

Praktische informatie

3 locaties: Amsterdam, Utrecht en Nijmegen

Wanneer: het hele jaar door
Duur: 4 uur
Aantal personen: 1

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies. Je dient de gewenste locatie en datum te kiezen via Workshop Nachtfotografie

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 augustus 2018

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.