17.00
13 . 00

World of Dinos

Helaas, uitverkocht
17.00
13 . 00

World of Dinos brengt dinosaurussen tot leven in de Brabanthallen in Den Bosch.

Meer dan tachtig levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Den Bosch tijdens de kerstvakantie. Samen vormen ze World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa.

- Bezoek World of Dino's op 1 t/m 5 januari 2020.
- World of Dinos is geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Je mag World of Dinos gedurende de gehele dag bezoeken.
- Kinderen t/m 2 jaar mogen World of Dino’s gratis bezoeken.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

De attractie is uniek in zijn soort en geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’. Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. De expo omvat meer dan 7.000 vierkante meter en is uitgerust met de nieuwste special effects. World of Dinos is de hele kerstvakantie in de Brabanthallen in Den Bosch te zien.

World of Dinos laat alle bestaande expo’s achter zich. De omvang van de tentoonstelling is met 7.000 vierkante meter enorm en met geen enkele andere expo te vergelijken. World of Dinos is onderverdeeld in werelddelen waar bezoekers oog in oog komen te staan met dinosaurussen die op ware grote in op maat gemaakte decors tentoongesteld zijn.

Niet alleen de omvang van de modellen is realistisch. Alle dino’s bewegen en maken geluid. Denk aan een brullende T-Rex en de razendsnelle, bewegende Velociraptor. Dit zorgt voor een intense bezoekerservaring die indruk maakt. Aan de creatie van de tentoonstelling is een jaar intensief gewerkt. Alles klopt. Van de verhaallijn tot aan de effecten. Een bezoek aan World of Dinos duurt gemiddeld anderhalf uur en boeit van de eerste tot de laatste minuut.

Een geraffineerd lichtplan geeft de decors extra belevingswaarde. Hetzelfde geldt voor de geluidseffecten. De oppervlakte van de expo is immens. Voor de opbouw van World of Dinos zijn dan ook tien dagen nodig. Dertig technici transformeren de Brabanthallen naar een waar ‘jurassic park’. De attractie is educatief en geschikt voor alle leeftijden. Naast dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden en bezoekers kunnen een ritje maken op een dino.

Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in opgravingen met zand. Aan het einde van de expo is een speciaal speel area ingericht met springkussens en andere attracties. World of Dinos is het ultieme uitje tijdens de kerstvakantie voor zowel ouders als kinderen.

Werkwijze en voorwaarden

Voorwaarden
- Een ticket is geldig voor één persoon
- Tickets zijn alleen geldig op de gekozen datum
- Kinderen t/m 2 jaar mogen World of Dino’s gratis bezoeken.
- Voor kinderen van 3 t/m 11 jaar kun je een kinderticket aanschaffen.
- Vanaf 12 jaar geldt het volwassenen tarief. 

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je je e-ticket(s) via de mail. Print deze uit en neem ze mee naar World of Dino's.

Praktische Informatie

Locatie:
Brabanthallen Den Bosch
Diezekade 2
5222 AK ‘s-Hertogenbosch

Meer info: www.worldofdinos.nl en via 0900 1353(45 cpm).

World of Dinos is geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Je mag World of Dinos gedurende de gehele dag bezoeken.