36 . 00

Efteling

36 . 00

Geniet samen van dit unieke attractiepark midden in het groen en laat je betoveren door de vele attracties, sprookjes en parkshows. Zweef tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en trek ten strijde tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Breng een bezoek aan de nieuwe familie-attractie Symbolica: Paleis der Fantasie! Laat je meevoeren door geheime gangen en koninklijke vertrekken en val van de ene verbazing in de andere. 

Let op: 

· Het ticket is geldig van 1 februari 2018 t/m 31 januari 2019 m.u.v. 1 juli t/m 31 augustus 2018. 

 

Dit product wordt aangeboden door : Efteling

Omschrijving

Efteling, Wereld vol Wonderen 

Er is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Waar de allerkleinsten op reis gaan met Jokie en Jet in Carnaval Festival en waaghalzen met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 instorten. Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling. Een uniek attractiepark midden in het groen waar jong en oud al 65 jaar genieten van talloze sprookjes, spannende attracties en betoverende parkshows. 

Breng een bezoek aan de nieuwe overdekte familie-attractie Symbolica: Paleis der Fantasie! Ga op audiëntie bij de koning, laat je meevoeren door geheime gangen en koninklijke vertrekken en val van de ene verbazing in de andere. 

In de Efteling geniet je samen elk moment van het jaar. Word in de lente betoverd door prachtige bloesems en geniet in de zomer van de extra lange dagen. Laat je in de herfst omverblazen door de vele kleuren in het Sprookjesbos en zie de Efteling in de winter veranderen in een sprookjesachtige wereld vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme Vreugdevuren. 

   

Praktische informatie

Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
 

+31 (0)416 53 77 77 

Kijk voor actuele openingstijden en drukteverwachting op: www.efteling.com/openingstijden  

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze:

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit. Deze geeft direct toegang tot de Efteling. 

Voorwaarden:

Ticket Regulier

  • Dit ticket is eenmalig geldig voor één persoon (vanaf 4 jaar) op één dag in de periode van 1 februari 2018 t/m 31 januari 2019 m.u.v. 1 juli 2018 t/m 31 augustus 2018 (kinderen t/m 3 jaar gratis). 
  • Het ticket is niet geldig tijdens de avondopenstelling van het Oud en Nieuw evenement op 31 december. 
  • Het ticket is strikt persoonlijk en is niet inwisselbaar voor geld, een ander ticket, een ticket geldig in een andere periode of anderszins inwisselbaar. 
  • Dit ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt. 
  • Met het betreden van het park gaat u akkoord met het parkreglement, terug te vinden op efteling.com 
  • Reeds gescande tickets zijn niet meer geldig. 
  • Op verzoek tonen. 
  • Kijk voor de actuele openingstijden en routebeschrijving op efteling.com