Stedelijk Museum Amsterdam

16 . 10
Helaas, uitverkocht
16 . 10
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 5 december 2021, op basis van beschikbaarheid
  • Reserveren is verplicht via museum2go.nl/museum/stedelijk-museum-amsterdam 
  • Kinderen t/m 18 jaar krijgen gratis toegang. Let op: het is voor kinderen t/m 18 jaar ook verplicht om een datum te reserveren.

Het Stedelijk is hét museum om moderne kunst en design te ontdekken. Kom langs voor het mooie gebouw, de collectie en tentoonstellingen!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Of je nu nieuw bent in de kunst of een kenner, het Stedelijk heeft voor iedereen wat te bieden. Het is dé plek voor moderne en hedendaagse kunst en design, gelegen in het culturele hart van de stad: het Museumplein. Met een van de spraakmakendste kunstcollecties ter wereld, is het Stedelijk een echte must see voor iedereen die Amsterdam bezoekt. Je vindt er vernieuwende (inter)nationale kunstenaars als Vincent van Gogh, Piet Mondriaan, Pablo Picasso, Henri Matisse, Karel Appel, Andy Warhol, Jeff Koons en Marlene Dumas. Ook het gebouw zelf is een spectaculaire blikvanger:het monument uit 1895 is in 2012 uitgebreid met een indrukwekkende nieuwe vleugel die Amsterdammers liefkozend de ‘badkuip’ noemen.

DE COLLECTIE – STEDELIJK BASE
STEDELIJK BASE ,de vaste tentoonstelling met hoogtepunten uit de collectie van het Stedelijk, toont de belangrijkste ontwikkelingen in kunst en design van de afgelopen 150 jaar. Het is een perfecte eerste kennismaking met kunst en design of geeft je juist nieuwe perspectieven als je dieper in de kunst wil duiken. De presentatie toont bijna 700 kunstwerken en is een bonte en kleurrijke mix van schilderijen, meubels, sieraden, sculpturen, vormgeving, fotografie, videokunst en fotografie.

TENTOONSTELLINGEN
Het Stedelijk heeft een voortdurend wisselend aanbod van tentoonstellingen - van nieuw werk van opkomende jonge kunstenaars tot grote overzichtstentoonstellingen van all-time favorieten. Tot en met 11 juli biedt bijvoorbeeld Surinaamse School een boeiend inkijkje in wat er allemaal door Surinaamse kunstenaars is geproduceerd en tot en met 24 oktober geeft de Amerikaanse kunstenaar Bruce Nauman je een onvergetelijke ervaring. Bekijk de website of volg ons op social media om op de hoogte te blijven!

Praktische informatie

Stedelijk Museum Amsterdam
Museumplein 10
1071 DJ Amsterdam

Openingstijden
Kijk voor de openingstijden en meer informatie op stedelijk.nl

Coronamaatregelen
Kijk voor de huidige Coronamaatregelen op www.stedelijk.nl/nl/bezoeken/faq 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je een reserveringscode per e-mail. Reserveer je gewenste datum via museum2go.nl/museum/stedelijk-museum-amsterdam . Print je tickets uit en neem deze mee naar het Stedelijk museum Amsterdam.

Voorwaarden
- Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 5 december 2021, op basis van beschikbaarheid
- Reserveren is verplicht via museum2go.nl/museum/stedelijk-museum-amsterdam
- Niet inwisselbaar voor contanten
- Niet ge ldig i.c.m. andere acties
- Kinderen t/m 18 jaar krijgen gratis toegang. Let op: het is voor kinderen t/m 18 jaar ook verplicht om een datum te reserveren.