19 . 50

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Helaas, uitverkocht
19 . 50

Maak kennis met de olifantenfamilie in de Olifantenvallei en klim via touwbruggen hoog door de jungle tussen de apen. Maak een spectaculaire rit in de achtbaan Tweestryd, ontmoet de twee leeuwenwelpen en sta onder water oog in oog met nijlpaarden. Wandel over het Pinguïnstrand en verwonder je over de speelse capriolen van de ijsberen. Kom naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

De trektocht door de jungle start in een overwoekerde tempelruïne waar honderden vlinders vrij rondvliegen. Je wordt tijdens de jungletocht meegenomen in het verhaal van Jim: een vogelaar die met zijn vliegtuig is neergestort.

Ontdek per boot Rimbula River met zijn stroomversnellingen, volg jungle trails en steek in met een vlot de rivier over langs zwemmende olifanten. De wereld van de savanne is heet en droog. Je begint in het Zonnepaleis en brengt een bezoek aan een Dogondorp, waar vlakbij een grote groep nijlpaarden leeft. Je mag ook mee op een trucksafari over de savanne.

In het poolgebied ga je mee op expeditie onder het 3 meter dikke pakijs met een speciaal onderzoeksvoertuig en beleef je een spectaculaire 4D-ride in de Arctic 1. Je ontmoet onder andere ijsberen, pinguïns en pelsrobben. Hier zie je het poolgebied in al zijn facetten.

Praktische informatie

WILDLANDS
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen
0591-850855
(Let op: het navigatieadres voor parkeerterrein P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen).

Openingstijden
Hele jaar open van 10:00 tot 17:00


Afwijkende openingstijden:
- Juli & augustus: 10:00 tot 18:00 uur
- Weekenden van mei & juni: 10:00 tot 18:00 uur
- Oud & Nieuw: gesloten

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit. Deze geeft toegang tot WILDLANDS.

 

Voorwaarden

- Tickets zijn te bestellen en geldig t/m 30-12-2019.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere acties, (groeps)kortingen, AirMiles of elders verkregen entreebewijzen.

- Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.