33.50
23 . 45

Dagentree Elysium

Helaas, uitverkocht
33.50
23 . 45
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 december 2019 
  • Online reserveren is verplicht www.elysium.nl/verzilveren 
  • Kijk voor alle badkledingdagen op www.elysium.nl/badkledingdagen 
  • Op vrijdag, zaterdag, zondag, badkledingdag en tijdens de kerstvakantie (21 december 2019 t/m 5 januari 2020) geldt een toeslag van €3,25 p.p. (te voldoen aan het resort).

Vlak bij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk, vind je het prachtige wellnessresort Elysium. Met een groot aantal aan sauna’s, stoom- en zwembaden behoort dit resort tot de meest uitgebreide wellnessresorts van Nederland. De diversiteit van faciliteiten en sferen is verbluffend. Waan je voor even op een tropisch eiland vol lagunes en watervallen, ontdek de prachtige Turkse Hamam of Marrakeshsauna en relax in de Finse Kelosauna. Het Duizend-en-een-nacht binnenzwembad is een plaatje om te zien, maar uiteraard ook heerlijk om in te zwemmen. Een dagje bij Elysium, voelt als een dagje vakantie!

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Met de meeste sauna’s, stoom- en zwembaden behoort dit resort tot de meest uitgebreide wellnessresorts van Nederland. Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting met de sprookjesachtige lagune, de sfeervolle Marrakeshsauna met Arabische lampen en de Byzantijnse tuin met oriëntaalse lantarens geven het gevoel alsof je een dagje op vakantie bent. Kom voor een heerlijke dag pure ontspanning naar Elysium. 

Heb je zin in een dagje wellness bij Elysium maar ben je geen fan van bloot? Bezoek ons dan eens op badkledingdag! Bij wellnessresort Elysium is het iedere maandag en laatste donderdag van de maand badkledingdag.

Praktische informatie

Elysium
Kooilaan 1
2665 KR Bleiswijk

Openingstijden
Kijk voor meer informatie, actuele openingstijden en badkledingdagen op www.elysium.nl

Werkwijze en informatie

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 december 2019.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties. 

- Tickets zijn geldig voor de dagentree voor 1 persoon.

- Voor deze aanbieding geldt per dag een beperkte beschikbaarheid.

- Toeslag € 3,25 p.p op vr/za/zo, badkledingdagen en kerstvakantie (21 december 2019 t/m 5 januari 2020) te voldoen aan Elysium.

- Je dient online te reserveren. Reserveer tijdig! Voor deze actie geldt per dag een beperkte beschikbaarheid.