33.50
23 . 45

Dagentree Zwaluwhoeve

Helaas, uitverkocht
33.50
23 . 45
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 december 2019 
  • Online reserveren is verplicht www.zwaluwhoeve.nl/verzilveren 
  • Kijk voor alle badkledingdagen op www.zwaluwhoeve.nl/info/badkledingdagen
  • Op vrijdag, zaterdag, zondag, badkledingdag en kerstvakantie (21 december 2019 t/m 5 januari 2020) geldt een toeslag van €3,25 p.p. (te voldoen aan het resort).

Midden in de Veluwse natuur vindt u het meest centraal gelegen wellnessresort van Nederland. Dit unieke resort in stijl van een authentieke boerderij is geheel vernieuwd en dat betekent meer ruimte, meer faciliteiten en meer rust om uzelf weer helemaal op te laden.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Toe aan een dag complete ontspanning tijdens dit koude weer? Bij wellnessresort de Zwaluwhoeve ben je aan het juiste adres! Dit prachtige resort, te midden van Nederland, is deels gevestigd in een authentieke boerderij en beschikt over tal van sauna’s, stoom- en zwembaden. Het is een heerlijke plek om de drukte van alledag even helemaal te vergeten. Warm de spieren op in het kruidenbad, prikkel je zintuigen in de Boomgaardsauna’s en ervaar de magie van het hoge noorden in de Noorderlicht sauna; alsof je in Lapland bent! De diverse drink- en eetgelegenheden nodigen je uit voor een hapje en een drankje. Geniet van een warme chocolademelk met slagroom en droom nog even lekker weg…Een dagje bij de Zwaluwhoeve is pure verwennerij voor lichaam en geest!

Wist je dat je ook in badkleding kunt genieten van al de wellnessfaciliteiten? Kijk op www.zwaluwhoeve.nl voor de actuele badkledingdagen.

Praktische informatie

Zwaluwhoeve
Zuiderzeestraatweg 108
3849 AJ Hierden
 

Openingstijden
Kijk op www.zwaluwhoeve.nl voor de actuele openingstijden.

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 december 2019.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties. 

- Tickets zijn geldig voor de dagentree voor 1 persoon.

- Toeslag € 3,25 op vr/za/zo, badkledingdagen en kerstvakantie (21 december 2019 t/m 5 januari 2020) te voldoen aan Zwaluwhoeve.

- Voor deze aanbieding geldt per dag een beperkte beschikbaarheid.

- Je dient online te reserveren. Reserveer tijdig! Voor deze actie geldt per dag een beperkte beschikbaarheid.