Flexibel Efteling-ticket

45 . 00
Helaas, uitverkocht
32.50 + 4 zegels
45 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Reserveer je bezoek vooraf op efteling.com, kies hierbij voor de optie ''ik heb al entreetickets''. Je ticket is geldig van 17 mei 2021 tot en met 14 november 2021.

Klik hier voor de veelgestelde vragen over de Efteling. 

Log in om jouw Efteling-zegels te verzilveren en de korting te ontvangen, dit kan t/m 4 juli 2021

 • Klik hier om de geldigheid van het flexibele ticket te bekijken.

Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling.

Zweef tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en trek ten strijde tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Ga op reis met Jokie en Jet in Carnaval Festival en stort met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 in. Dwaal met de hele familie af in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie.

Het ticket flexibele ticket is eenmalig geldig voor 1 persoon vanaf 4 jaar op 1 dag in de periode van 17 mei t/m 14 november 2021 (kinderen t/m 3 jaar gratis). 

Dit product wordt aangeboden door: De Efteling
Dit product wordt aangeboden door: De Efteling

Omschrijving

Efteling, Wereld vol Wonderen

Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling. Zweef tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en trek ten strijde tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Ga op reis met Jokie en Jet in Carnaval Festival en stort met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 in. Dwaal met de hele familie af in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie. Geniet samen nóg langer en kom sprookjesachtig overnachten in een van de hotels, vakantiewoningen of appartementen van de Efteling. 

De Efteling is dé ideale vakantiebestemming voor de hele familie! Koop je tickets met korting of boek een of meerdere sprookjesachtige overnachtingen op efteling.com. 

Praktische informatie

Efteling Europalaan 1 

5171 KW Kaatsheuvel 

+31 (0)416 53 77 77 

Kijk voor actuele openingstijden en drukteverwachting op: www.efteling.com/openingstijden 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze:

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. 

Print dit e-ticket uit en reserveer jouw bezoek vooraf op de website van de Efteling. Enkel met een geldig ticket en geldige tijdslot reservering kun je het park bezoeken. 

Print dit ticket uit of toon het e-ticket op je mobiele telefoon. 

Voorwaarden:

Ticket Flexibel

 • Dit ticket is eenmalig geldig voor één persoon (vanaf 4 jaar) op één dag in de volgende periode: 17 mei t/m 14 november 2021 (kinderen t/m 3 jaar gratis)
 • Naast dit ticket heb je ook een reservering voor de bezoekdag nodig (kinderen t/m 3 jaar hebben alleen een reservering voor de bezoekdag nodig)
 • Ga naar: www.efteling.com/nl/park/reserveer-bezoek/al-tickets om je bezoekdag en aankomsttijd te reserveren 
 • Dit ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt en is niet inwisselbaar voor geld of anderszins inwisselbaar
 • Met het betreden van het park ga je akkoord met het parkreglement te vinden op www.efteling.com/voorwaarden en bij de ingang van het park 
 • Reeds gescande tickets zijn niet meer geldig
 • Op verzoek tonen
 • Let op! Dit ticket is te gebruiken in de hierboven genoemde periode. Buiten de opgegeven data geeft dit ticket geen recht op toegang tot het park
 • Kijk voor de actuele openingstijden en routebeschrijving op www.efteling.com/openingstijden
 • De Efteling veilig bezoeken! Lees er alles over op: www.efteling.com/nl/park/coronamaatregelen