35.00
22 . 75

Het Amsterdamse Winterparadijs voor 2 personen

35.00
22 . 75

Schaats onder een deken van lichtjes op de binnen- en buitenschaatsbaan, ontdek het ultieme uitzicht over Amsterdam vanuit het mega reuzenrad en glij van de tubebaan op échte sneeuw! Vier de avond in de après-ski hut of op het winterfeest met Xander de Buisonjé en Lil Kleine. Het Amsterdamse Winterparadijs brengt de winter terug naar de stad!

Nu bij Albert Heijn: 2 toegangstickets voor het Amsterdamse winterparadijs van €35,00 voor €22,75!

  • Van 21 t/m 30 december wordt de RAI Amsterdam (in-& outdoor) omgetoverd tot dé plek voor jouw Ultieme Winterbeleving. Zowel overdag als 's avonds is er genoeg te beleven.
Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Begeef je in een winters wonderland met échte sneeuw; langlaufen tussen de kerstbomen, houd een sneeuwballengevecht met je vrienden of familie of laat je vermaken in het Theater met goochelshows en poppenkastvoorstellingen. Rooster je marshmallow boven een knisperend vuurtje of ga naar de Christmas cinema voor nostalgische kerstklassiekers.

Het Amsterdams Winterparadijs heeft nog veel meer te bieden. Bekijk hier wat er te beleven is of kom gewoon gezellig langs en ervaar het zelf!

Praktische informatie

Adres
Het Amsterdamse Winterparadijs vindt plaats in en rond de Amsterdam RAI. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen. De entree bevindt zich op het Europaplein.

Vragen?
Heb je vragen over het Amsterdamse winterparadijs? Klik dan hier!

Werkwijze en voorwaarden

Hoe werkt het?

Na bestelling en betaling ontvang je 2 tickets in je e-mail. Print deze uit, deze geven toegang tot Het Amsterdams Winterparadijs.


Voorwaarden

  • Kinderen t/m 3 jaar gratis 
  • Niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen 
  • Tickets zijn geldig op één dag tussen 21 en 30 december 2018
  • Bovengenoemde prijs is voor 2 personen