De Lochemse Golfclub

25 . 00
Helaas, uitverkocht
25 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 december 2021
  • Reserveren is verplicht, per mail via golfshop@ecclesgolf.nl of telefonisch via 0573-254323
  • Let op: het aanbod verschilt per golfbaan. Zie 'Praktische informatie' voor meer informatie.

Een echte ledenclub, uitdagend en gastvrij!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

De Lochemse Golfclub is een actieve en echte ledenclub, waar het personeel en enthousiaste leden zich inzetten voor sportief en goed golfspel. Zij zorgen voor een gezellige en ongedwongen sfeer, waarin iedereen zich snel thuis voelt. Onze leden komen uit de wijde omtrek van het Gelderse Lochem. Als gastspeler ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Eccles Golf Academy is gevestigd op de Lochemse en is de meest innovatieve golfschool van Nederland. Een golfschool waar gebruikt gemaakt wordt van Trackman’s, een Sams Puttlab en een MySwing. Er wordt lesgegeven door PGA professionals en gewerkt aan de ideale swing voor de individu. Van beginner tot professionals, we kunnen iedereen de juiste begeleiding bieden.

Kennismakingscursus
Je krijgt een golfclinic van 1,5 uur, inclusief na afloop een halfuur zelf oefenen op de Driving Range. De golfballen kun je kosteloos gebruiken tijdens de clinic & ook tijdens het oefenen. Ook de golfclubs hoef je niet te huren, die kun je tijdens de clinic kosteloos gebruiken!

We organiseren de clinic in kleine groepen. Tijdens de clinic gaan we je de beginselen uitleggen, laten we zien welke verschillende slagen er zijn en ga je zelf ook echt aan de slag. Ben je er klaar voor om een golfbal te slaan? Ga je voor de ideale swing of wil je gewoon dat de bal zover mogelijk gaat? Laat het ons zien tijdens de super leuke golfclinic! Tijdens dit uitje kun je 2 uur genieten van de golfsport!

Praktische informatie

Verschillend aanbod per golfbaan
Het aanbod verschilt per golfbaan. Wil je gebruik maken van een kennismakingscursus golf, een dagkaart PAR-3 voor 2 personen of een 9-holes greenfee voor 1 persoon, maar staat deze variant niet tussen de mogelijkheden op deze pagina? Kijk dan op ah.nl/lekkersporten en zoek een alternatieve golfbaan waar de gewenste variant aangeboden wordt.

Lochemse Golf En Countryclub De Graafschap
Sluitdijk 4
7241 RR Lochem

Openingstijden
Kijk voor de openingstijden en meer informatie op www.lochemsegolfclub.nl 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je per e-mail een e-ticket. Op dit e-ticket staat een instructie om jouw golfarrangement te reserveren, per mail via golfshop@ecclesgolf.nl of telefonisch via 0573-254323. Neem zowel het e-ticket als een eventueel reserveringsbewijs dat je vanuit de golfbaan ontvangt mee naar het golfen.

Voorwaarden

- Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 december 2021

- Reserveren is verplicht, per mail via golfshop@ecclesgolf.nl of telefonisch via 0573-254323

- Let op: het aanbod verschilt per golfbaan. Zie 'Praktische informatie' voor meer informatie.

- Op basis van beschikbaarheid

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten 

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere kortingsacties en/of aanbiedingen