Audi R8 Experience

2E KAARTJE GRATIS
129 . 00
Helaas, uitverkocht
129 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2022
  • Vooraf reserveren verplicht via www.audir8wens.nl/inschrijven 
  • De deelnemer dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B

Hoor de motor brullen, ga er goed voor zitten, en jij voelt je de koning te rijk! Waanzinnig wat een power, je neemt plaats achter het stuur van een Audi R8.

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Hoor de motor brullen, ga er goed voor zitten, en jij voelt je de koning te rijk! Waanzinnig wat een power, je neemt plaats achter het stuur van een Audi R8. Deze achtcilinder, gegoten in vol Duits maatwerk laat alleen het allerbeste toe. Een auto die geboren is uit de racerij en het Quattro systeem dat zich al tal van jaren heeft bewezen. De sportieve kwaliteiten zorgen ervoor dat de auto zonder probleem meekomt met het verkeer. Van binnen en buiten is de auto afgewerkt met carbon fiber, opties en leder die men alleen tegenkomt in echte exclusieve sportwagens. De doordachte technologieën van Audi, zoals het spaceframe en de hydraulisch instelbare suspensie, zorgen ervoor dat de exoot betere rijeigenschappen heeft waar menig auto van Italiaanse makelij van zou dromen.

Tijdens deze Audi R8 Experience ervaar je de Audi R8 30 minuten. Deze 30 minuten bestaat uit 15 minuten instructie en 15 minuten rijden onder begeleiding van een instructeur.

Deelname aan de Audi R8 Experience is alleen mogelijk op de dagen die vooraf geselecteerd zijn door AudiR8wens. Deze zijn te vinden op de website van AudiR8wens (www.audir8wens.nl/agenda) Voor deelname aan de Audi R8 Experience dient wel vooraf gereserveerd te worden.

Praktische informatie

Locaties

  • Nederland: Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Eemnes, Eindhoven, Heerenveen, Lelystad, Rotterdam, Zwolle
  • België: Antwerpen, Gent en Zolder


Kijk voor meer informatie op www.audir8wens.nl 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Vervolgens reserveer je je gewenste datum en tijdstip via www.audir8wens.nl/inschrijven. Print je tickets uit en neem deze mee naar de Audi R8 Experience.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2022

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingsacties

- Vooraf reserveren verplicht via www.audir8wens.nl/inschrijven 

- Minimum leeftijd: 20 jaar

- De deelnemer dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B

- Tijdens deze Audi R8 Experience ervaar je de Audi R8 30 minuten. Deze 30 minuten bestaat uit 15 minuten instructie en 15 minuten rijden onder begeleiding van een instructeur.

- Er is een eigen risico van €2500 van toepassing.

- Onder voorbehoud van weersomstandigheden. Bij slecht weer kan er niet worden gereden, er wordt dan een nieuwe afspraak gemaakt.

- Deelname aan de Audi R8 Experience is alleen mogelijk op de dagen die vooraf geselecteerd zijn door AudiR8wens. Deze zijn te vinden op www.audir8wens.nl/agenda