Avonturenboerderij Molenwaard

2E KAARTJE GRATIS
14 . 75
Helaas, uitverkocht
14 . 75
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2022
  • Reserveren is verplicht! Reserveer nu jouw datum van bezoek via www.reserveringenavonturenboerderij.nl en kies hierbij voor 'Reserveer met een eerder aangeschaft ticket/voucher'
  • Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar

Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is! Het allerleukste, educatieve uitje voor families met kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar.

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Waar spelen ontdekken is
Hoe werkt een molen? Is een tomaat groente of fruit? Hoe maken bijen honing? En hoe komt kaas aan zijn kleur? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maken de leerlingen spelenderwijs kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels spotten, fruitkistjes besturen, pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof. Met zijn breed aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Aan het eind van de dag verlaten de kinderen het park met hun welverdiende boerderijdiploma, en zijn ze een écht boertje of boerinnetje net als Fien en Teun.

Fien & Teun
De verhaaltjes van Fien en Teun, te zien bij Van Hoorne KIDS TV op YouTube, dienen als rode draad voor de humorvolle, speelse wijze van de educatieve activiteiten binnen de Avonturenboerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun langs voor een leuke groepsfoto én een vrolijke minishow. Ongetwijfeld een unieke beleving voor de leerlingen.

Gezellige beestenboel
Aaien, knuffelen en voeren... bewonder de boerderijdieren van dichtbij. Van kakelende kippen tot wollige schapen, ontdek samen de bijzondere dierenwereld bij Avonturenboerderij Molenwaard.

Mike & Molly
Land Speciaal voor de allerkleinsten is er Mike & Molly Land. De schaapjes Mike & Molly zijn twee schattige dierenvriendjes van Fien en Teun op de Avonturenboerderij. Mike & Molly Land is één groot buitenspeelparadijs met o.a. loopfietsjes, schaapjes knuffelen en nog meer interactieve speel- en leeractiviteiten.

Nieuw Themagebied:
De Boomgaard In het najaar van 2020 is een compleet nieuw themagebied aan de Avonturenboerderij toegevoegd: De Boomgaard. Voor de leerlingen gaat een wereld vol fruit open: van appels tot aardbeien, van peren tot pruimen! Naast een prachtig pannenkoekenrestaurant heeft het nieuwe parkdeel ook een nieuwe activiteit: de Fruitbaan. In hun eigen fruitkistje trappen de leerlingen zelf hun weg over de Fruitbaan door de Boomgaard, waar Fien en Teun op een speelse wijze vertellen over fruit, insecten en bestuiving.

Praktische informatie

Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers

Openingstijden
Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden- en dagen op www.avonturenboerderij.nl 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveer je datum van bezoek via www.reserveringenavonturenboerderij.nl en kies hierbij voor 'Reserveer met een eerder aangeschaft ticket/voucher'. Print je tickets uit en neem deze mee naar Avonturenboerderij Molenwaard.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2022

- Reserveren is verplicht! Reserveer nu jouw datum van bezoek via www.reserveringenavonturenboerderij.nl en kies hierbij voor 'Reserveer met een eerder aangeschaft ticket/voucher'

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingsacties

- Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar

- Let op: Een uitrijmunt is niet inbegrepen. De uitrijmunt is voor €5,- te koop bij de kassa van Avonturenboerderij Molenwaard.