Avonturenpark Hellendoorn

2E KAARTJE GRATIS
27 . 50
Helaas, uitverkocht
27 . 50
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 oktober 2021
  • Reserveer nadat je de bestelde e-tickets hebt ontvangen je gewenste datum en aanvangstijd via www.avonturenpark.nl. Reserveren is verplicht voordat je het park kunt bezoeken. Reserveer tijdig de gewenste datum en aanvangstijd gezien de beperkte capaciteit. Vol=vol
  • Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis entree

Het ideale uitje voor de hele familie!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Het ideale uitje voor de hele familie!
Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten spetterende wildwaterbanen, spectaculaire achtbanen, een piratengebied, overdekte attracties, Dreumesland voor kleine avonturiers (tot 120 cm) en nog veel meer op je. Van kleine, rustige attracties tot grote, spectaculaire attracties. Er is voor ieder wat wils.

In 2021 presenteren wij Balagos: een vernieuwde achtbaan met nieuwe trein die zorgt voor een waanzinnige ervaring! Ook ondergaat attractie de Oldtimers een complete metamorfose. Kom maar langs... als je durft!

Praktische informatie

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn

Openingstijden
Kijk voor bijzonderheden, verdere informatie en actuele openingstijden op www.avonturenpark.nl

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveer nadat je de bestelde e-tickets hebt ontvangen je gewenste datum en aanvangstijd via www.avonturenpark.nl. Reserveren is verplicht voordat je het park kunt bezoeken. Print je tickets uit en neem deze samen met het reserveringsbewijs voor de betreffende datum mee naar Avonturenpark Hellendoorn.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 oktober 2021

- Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis entree

- Reserveer nadat je de bestelde e-tickets hebt ontvangen je gewenste datum en aanvangstijd via www.avonturenpark.nl. Reserveren is verplicht voordat je het park kunt bezoeken. Reserveer tijdig de gewenste datum en aanvangstijd gezien de beperkte capaciteit. Vol=vol

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties

- Per persoon dient 1 entreeticket voorzien van barcode te worden getoond aan de entree om toegang tot het Avonturenpark te krijgen, tezamen met het reserveringsbewijs voor de betreffende datum

- Kijk voorafgaande aan je bezoek op www.avonturenpark.nl/veiligsamenuit voor de geldende Corona-maatregelen op het park.

- In de gratis Avonturenpark App vindt je actuele informatie, waaronder een plattegrond en showtijden. Wij raden je aan deze vooraf te downloaden in de App Store en Google Play.