Bellewaerde Park

2E KAARTJE GRATIS
35 . 00
Helaas, uitverkocht
35 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 7 november 2021
  • Het reserveren van een datum via www.bellewaerde.be/nl/tickets is verplicht
  • Kinderen kleiner dan 1m mogen gratis naar binnen. LET OP: Voor kinderen tussen 1m en 1m40 zijn er GEEN tickets met korting beschikbaar

Zin om nog eens een leuke uitstap te beleven? Ga naar Bellewaerde Park!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Zin om nog eens een leuke uitstap te beleven? Ga naar Bellewaerde Park, da’s ‘aaah!’ voor het hele gezin! Je gilt er ‘aaah!’ op de tofste familie-attracties, roept verwonderd ‘aaah!’ bij de exotische dieren en zucht ‘aaah!’ terwijl je ontspant in de prachtige natuur.

‘Aaah, dat kriebelt in mijn buik!’ Of je nu piepjong, stokoud, of iets daartussen bent: iedereen beleeft plezier in Bellewaerde Park! Spetter erop los in de waterattracties, roetsj omhoog en omlaag op de familycoasters, en geniet met het hele gezin van alle familie-attracties. Avontuur voor groot en klein!

‘Aaah, dát zijn ringstaartmaki’s!’ Ga je naar Bellewaerde Park, dan laat je je verrassen door een exotische beestenboel. Van aap tot zebra, alle dieren zijn bizon-der! Brul van de spanning bij de leeuwen en Amoertijgers, steek je nek uit bij de giraffen en laat je op het verkeerde been zetten door de flamingo’s ...

‘Aaaah, eindelijk rust!’ Na al die spannende belevenissen, wil je graag even op adem komen. Gelukkig is Bellewaerde Park ook een zalige plek om te relaxen. Wandel door het uitgestrekte park met bloemenperken en fonteintjes, geniet van het groen en ontdek dé parel van het park: het bloemenkasteel met meer dan 200.000 kleurrijke zomerbloemen!

‘Aaah, nog een laatste keer alles geven!’ Wakala, da’s de nieuwste avontuurlijke familiecoaster van Bellewaerde Park. Kleine en grote durvers gaan samen op avontuur, in het spoor van een indianenstam. Raas tussen de bomen door, stijg uit boven het water en voel je het opperhoofd van Bellewaerde Park. Uch, mag ik nog een keer?

Praktische informatie

Bellewaerde Park
Meenseweg 497
8902 Ieper
België

Openingstijden
Voor de openingsdagen- en uren, raadpleeg de openingskalender op www.bellewaerde.be

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveer je gewenste datum via www.bellewaerde.be/nl/tickets. Print je tickets uit en neem deze mee naar Bellewaerde Park.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 7 november 2021

- Het reserveren van een datum via www.bellewaerde.be/nl/tickets is verplicht

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten 

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingsacties

- Parkeerkosten zijn niet inbegrepen

- Kinderen kleiner dan 1m mogen gratis naar binnen. LET OP: Voor kinderen tussen 1m en 1m40 zijn GEEN tickets met korting beschikbaar

- De barcode niet vouwen of beschadigen

- De algemene voorwaarden van het park zijn van toepassing