Bobbejaanland

2E KAARTJE GRATIS
39 . 90
Helaas, uitverkocht
39 . 90
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Tickets zijn geldig t/m 7 november 2021
  • Het reserveren van een datum via reserveren.bobbejaanland.be is verplicht
  • Kinderen tot 1 meter mogen gratis naar binnen

Bobbejaanland, ‘t plezantste land!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

In 2021 maak je dubbel zoveel pret in Bobbejaanland! Dit gezellige familiepark in de Belgische Kempen, een prachtige groene omgeving, is de perfecte én veilige daguitstap voor jong en oud. Meer dan 35 attracties in originele themazones wachten op je om er een onvergetelijk moment van te maken met vrienden of familie. Exact wat je nodig hebt!

Bezoek samen Land of Legends en begin je dag met triple launch coaster Fury. Aan een snelheid van 106,6 km/u ben je meteen goed wakker. Typhoon duikt als was het in vrije val recht naar beneden in een hoek van meer dan 90° en neemt je daarna meteen mee in een looping. En dan is er nog Sledge Hammer: adrenaline giert door je lijf terwijl een gigantische pendel je heen en weer slingert tot je ondersteboven hangt! Angst? Dat staat best niet in jouw woordenboek!

Tijd voor een nieuw verhaal? In Adventure Valley heeft King Kong je meteen te pakken en probeert hij je hoog in de lucht uit je zitje te schudden. Vaar in de Banana Battle tussen hoge watervallen en probeer met je waterkanon de andere bezoekers nat te krijgen. Zoek zelf dus ook maar al dekking…! Van daar gaat het naar Naga Bay, een coaster met draaiende wagentjes – elke rit voelt weer anders. Wist je trouwens dat er maar liefst 7 rollercoasters zijn in Bobbejaanland? Het plezantste land voor wie op zoek is naar een echte kick! Revolution is nog zo’n pareltje: een indoor rollercoaster met heus lichtspektakel. Een bezoek aan deze topfavoriet, en je honger naar avontuur is vast gestild.

En over honger gesproken: wist je dat je in het park ook gezellig iets kan eten? De verschillende eet- en drankgelegenheden op de sfeervolle pleintjes hebben voor elk wat wils. Meer verfrissing nodig? Heel wat waterattracties zorgen voor een welgekomen “splash” wanneer je daar zin in hebt!

Voor de allerkleinsten zijn er ook verschillende speeltuinen. Eentje daarvan is indoor, zodat zelfs een typisch Belgische regenvlaag de pret niet kan bederven. En misschien lopen jullie cowboy Bobbie en z’n vrienden wel tegen het lijf in Cowboytown?!

Hoog tijd om je dag te plannen!

Praktische informatie

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
B-2460 Lichtaart (Kasterlee)
België

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden en meer informatie op www.bobbejaanland.be 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Verzilver je e-ticket voor een reservatiebewijs via reserveren.bobbejaanland.be. Je ontvangt vervolgens het reservatiebewijs in je mailbox. Neem je reservatiebewijs tezamen met de e-tickets die je vanuit Albert Heijn ontvangt mee om toegang te verkrijgen tot Bobbejaanland.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 7 november 2021

- Het reserveren van een datum via reserveren.bobbejaanland.be is verplicht

- Zonder reservatiebewijs kan Bobbejaanland bijgevolg geen toegang verlenen

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingsacties

- Kinderen tot 1 meter mogen gratis naar binnen

- Mondmaskers dragen wordt sterk aanbevolen en zullen verplicht worden op sommige attracties en zones

- Een parkeerticket is niet inbegrepen. Deze kunt u voor € 9,00 aan de kassa kopen in de General Store, vooraan in het park.

- Attracties kunnen wegens onderhoud of weersomstandigheden gesloten zijn. Check altijd de kalender op www.bobbejaanland.be voor actuele openingsdagen en -tijden.

- Dit ticket is niet geldig op uitverkochte en niet-reguliere parkdagen (zie www.bobbejaanland.be) of in combinatie met voorverkooptickets of schoolreizen en groepsuitstappen.